Connect with us

Premieră TV

Porneşte în excursie cu cele mai cunoscute vedete americane în Reunion Road Trip la E!

Published

on

            E!, televiziunea prezentă pe multiple platforme, dedicată fenomenului pop culture, reunește protagoniștii celor mai renumite programe TV din America în emisiunea Reunion Road Trip, în premieră din 8 august, de la ora 23:00.

 

Cele patru episoade urmăresc cum personajele îndrăgite de public se întâlnesc din nou și rememorează momente speciale din emisiunile care au schimbat grilele televiziunilor, dezvăluind secrete din spatele camerelor de filmat. Alături de interviuri sincere cu vedetele, fiecare episod arată povestea lor încă din timpul preselecțiilor, până la apogeul succesului și toate momentele importante cu acestea.

 

Reunion Road Trip: All My Children (Premiera pe 8 august, de la 23:00)

Rebecca Budig, Eva LaRue, Cameron Mathison și Jacob Young se reunesc într-o locație selectă din Hollywood, unde sărbătoresc aniversarea de 50 de ani a acestui show și sunt vizitați de foștii lor colegi: Susan Lucci, Alicia Minshew, Debbi Morgan, Kelly Ripa și Darnell Williams. Ca parte din cea mai cunoscută telenovelă a tuturor timpurilor, grupul vorbește despre originile producției, idilele din spatele camerelor și elementele care au asigurat succesul formatului.

 

Reunion Road Trip: Queer Eye for the Straight Guy (Premiera pe 15 august, de la 23:00)

Cei cinci: Ted Allen, Kyan Douglas, Thom Filicia, Carson Kressley și Jai Rodriguez se reunesc în Los Angeles și sărbătoresc aniversarea de 40 de ani a lui Jai. Pe măsură ce grupul face ce știe mai bine, rememorează cele mai emoționante momente, cele mai mari transformări și impactul pe care producția l-a avut și încă îl are asupra societăţii.

 

Reunion Road Trip: It’s A Different World (Premiera pe 22 august, de la 23:00)

Advertisement

Foștii elevi Sinbad și Kadeem Hardison îi invită la reuniune pe Darryl M. Bell, Jasmine Guy, Dawnn Lewis și Cree Summer. Protagoniștii sitcomului discută despre succesul producției și despre impactul cultural asupra tinerelor generații de afro-americani de atunci. Li se alătură regizorul și producătorul executiv Debbie Allen și producătorul executiv Susan Fales-Hill.

 

Reunion Road Trip: Back in Scrubs (Premiera pe 29 august, de la 23:00)

Zach Braff, Sarah Chalke și Donald Faison se unesc și pleacă în căutarea lui Rowdy, câinele mascotă al show-ului. Pe drum, își aduc aminte de succesul producției, povestesc cele mai amuzante momente din culise și îi surprind pe Robert Maschio și Judy Reyes.

 

Reunion Road Trip este produs de Studio Lambert USA, parte din All3Media Group, și îi are ca producători executivi pe Stephen Lambert, Jack Burgess, Alex Walton și Rene Rainey.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending