Pornim în călătorie cu ROventura spre Bucovina, ținutul gospodarilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Pornim în călătorie cu ROventura spre Bucovina, ținutul gospodarilor

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, ”ROventura” ne invită să călătorim în ținutul gospodarilor, din mândra Bucovină, pentru o experiență culinară desăvârșită și o vizită inedită la Mănăstirea ”Sfântul Pantelimon”, din satul Mestecăniș.

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ne invită să descoperim încă o dată ospitalitatea bucovineană, iar acum călătorii noștri merg într-o vizită inedită în comuna Fundu Moldovei, din Suceava, dar și la „Arca lui Noe” din Mestecăniș, Schitul unde monahii au grijă de zeci de animale sălbatice. Întreaga zonă de la Câmpulung are o sumedenie de experiențe frumoase de oferit, iar o plimbare prin fascinantul ținut poate fi un adevărat spectacol, dar şi o relaxare împletită cu bucuria de a descoperi frumusețile satului bucovinean.

Și, nimic nu este mai potrivit ca, după o splendidă călătorie, să te oprești pentru odihnă, dar și pentru bucate pregătite cu aceeași pricepere și pasiune nestăvilită, întocmai ca odinioară. Bucătăria locală este printre atracțiile principale din Bucovina și, cu toate că roventurierii noștri ne-au purtat pașii și simțurile în repetate rânduri pe aceste meleaguri, iată că ne vom bucura din nou de minunățiile culinare ale acestor locuri.

George și Andreea își continuă drumul către Schitul ”Sfântul Pantelimon”, Mestecăniș, Suceava, supranumit ”Arca lui Noe”, un loc unic și o binecuvântare, îndeosebi pentru iubitorii de animale. Alpaca, struți, fazani, canguri, lame, dar și animale domestice sunt îngrijite aici de nouă maici şi doi preoți, părintele stareț și părintele Ioanichie. Aici, la Schitul Mestecăniș, misiunea credinței, a dragostei de Dumnezeu, se împletește de minune cu grija față de animale și cea pentru oameni.

 

Advertisement

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending