Connect with us

Emisiuni

Porniți “Hai Hui” prin Cuba, China, Turcia și Maria Britanie, alături de Marina Almăşan, azi, la TVR 2

Avatar

Published

on

Cuba, China, Turcia, Marea Britanie, sunt numai câteva destinaţii pe care Marina Almăşan le-a pregătit pentru incursiunea „Hai Hui” din această săptămână, de pe TVR 2.

Marina Almăşan vă invită să vă bucurați de o nouă ocazie de a călători urmărind reportajele, amintirile şi povestirile numeroşilor invitaţi în platoul emisiunii şi de a se distra participând la concursurile ce vă pot aduce premii atractive.

Mirabela Dauer, cântăreaţa cubaneză Biu Marquetti, britanicul David Bryan, singurul străin care a reprezentat România la concursul Eurovision, reprezentanţii ambasadei Chinei la Bucureşti, precum şi unul dintre cei mai renumiţi maeştri bucătari din China care îi încântă pe români cu preparatele sale tradiţionale sunt invitații Marinei Almășan în această seară.

Concursurile adresate telespectatorilor, pe parcursul acestei ediţii se vor anunţa deja câştigătorii ediţiei de săptămâna trecuta şi se va lansa tema unui nou concurs, cu premii cât se poate de atractive.

Dacă doriţi să vă petreceţi seara de joi într-o companie excelentă, cu multă muzică, bună dispoziţie, umor şi surprize, atunci nu trebuie să rataţi invitaţia Marinei Almăşan ca, de la ora 21:00, să porniți „Hai Hui”.

Foto Credit: TVR

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending