Porniti intr-o cursa nebuna cu ''Masini''... - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Porniti intr-o cursa nebuna cu ''Masini''…

Published

on

Pe 6 februarie, Lightning McQueen va da intalnire la Prima TV!

Prima TV va propune in premiera in Romania o noua comedie de aventuri, derulata de aceasta data in lumea masinilor.

Castigator al unui Glob de Aur si nominalizat de doua ori la premiile Oscar, Masini (“Cars”) este fara indoiala animatia care a produs o schimbare de viziune.

“Cars” este primul film care foloseste “ray tracing”, o tehnica ce permite masinilor-vedete sa reflecte in mod credibil imaginile din mediul inconjurator.

Povestea filmului incepe cand Lightning McQueen hotaraste sa participe la cursele de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe dintre bunurile locuitorilor acestui orasel.

Pentru a se revansa, mandrul „masinut” este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii. Desi ar face orice ca sa scape de munca, McQueen trebuie sa invete sa-i respecte si sa se imprieteneasca cu locuitorii din Radiator Springs pentru a putea pleca din oras si a reveni pe circuitul de curse.

“Masini” constituie revenirea lui John Lasseter ca regizor dupa o pauza de sapte ani de la succesul Toy Story 2 (1999), de data aceasta printr-o actiune transpusa intr-o lume populata in intregime de masini antropomorfizate. In rolurile principale se afla personajele fictive Sally Carrera, Doc Hudson si Fulger McQueen, dublate in versiunea romana de Corina Danila, Marcel Iures si, respectiv, Florian Ghimpu.

Designul bun, tehnica de realizare impresionanta, muzica country, personajele superb creionate fac din “Masini” o  animatie de exceptie.
Nu pierdeti aventurile lui Lightning McQueen, sambata, 6 februarie, de la ora 19:30, numai la Prima TV!
[starrating template_id=4 category=57 min_votes=1 rating_stars=’crystal’ rating_size=’24’ review_stars=’crystal’ review_size=’24’ rating_thumb=’classical’ rating_thumb_size=’24’]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending