Connect with us

Analize

Portugalia este prima semifinalistă UEFA EURO 2016. PRO TV, lider de audiență!

AUDIENTE TV: Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:02 – 24:43. În minutul de maximă audiență, de la 23:27, aproape 2.4 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Polonia și Portugalia.

Foto Credit: Selecoes de Portugal
Avatar

Published

on

În meciul de 10 transmis aseară de Pro TV, Portugalia a învins Polonia în urma loviturilor de la 11 metri, scor 5-3!

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:02 – 24:43. În minutul de maximă audiență, de la 23:27, aproape 2.4 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Polonia și Portugalia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 14 puncte de rating și o cotă de piață de 42.3%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 3.4 puncte de rating și 10.3% cotă de piață.

În primul sfert de finală al UEFA EURO 2016TM, disputat aseară, Portugalia s-a impus în fața Poloniei cu scorul de 5-3 în urma penalty-urilor. Portugalia a reușit astfel să se califice în semifinale, fără să obțină vreo victorie în 90 de minute. Ponlonia a deschis scorul aseară, în minutul 2, cu un gol marcat de Lewandowski după o centrare perfectă. Portugalia a început atacul, iar în minutul 33 al meciului Renato Sanches a șutat extraordinar de la 16 metri și a reușit să înscrie. După două reprize de prelungiri în care niciuna dintre echipe nu a marcat, semifinalista s-a decis în urma loviturilor de la 11 metri.

Diseară, de la ora 22:00, Pro TV transmite LIVE super-meciul de 10 dintre Țara Galilor și Belgia!

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending