Connect with us

CNA

Postul Antena 3, amendat de CNA cu 20.000 lei pentru limbaj injurios a lui Gâdea la adresa lui Băsescu

Published

on

Foto Credit: Antena 3

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat postul Antena 3 cu 20.000 de lei pentru limbajul injurios folosit de Mihai Gâdea la adresa lui Traian Băsescu în trei ediţii ale emisiunii „Sinteza Zilei” şi pentru neacordarea dreptului la replică solicitat de primarul din Odorheiul Secuiesc, informeaza Mediafax.

Cu şase voturi „pentru” (Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Buda, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu şi Dorina Rusu) şi trei „împotrivă” (Radu Cristea, Răsvan Popescu şi Monica Gubernat), Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, amendarea postului de televiziune Antena 3 pentru injuriile aduse de realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea, fostului preşedinte al României Traian Băsescu, în ediţiile din 17, 22 şi 23 septembrie.

Citându-l pe Silvian Ionescu, „ofiţer de Secutritate”, Mihai Gâdea a spus despre Traian Băsescu că „cel care a fost preşedintele României în toată această perioadă a fost cel mai mare impostor! O jigodie, o lepră! Îi turna pe toţi! Mai ales, arată caracterul lui oribil”.

„Această faţă oribilă şi când spun oribilă nu mă refer la forma fizică, ci la duhoarea pe care o aduce cu sine din comunism. Un turnător! Turnător a fost toată viaţa. Un om care a avut un destin oribil, destinul acela de a nenoroci alte vieţi! N-a putut face nimic altceva. Nu se ştie să fi făcut un bine!”, mai afirma Mihai Gâdea în ediţia din 17 septembrie a emisiunii „Sinteza Zilei”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending