Postul de stiri B1 TV a incasat o amenda de 7.500 de lei de la CNA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

CNA

Postul de stiri B1 TV a incasat o amenda de 7.500 de lei de la CNA

Published

on

Foto Credit: CNA

CNA a amendat B1 TV cu 7.500 de lei din cauza acuzaţiilor invitatului Radu Cristescu (candidat PMP la primăria sectorului 2) care a spus că senatorul PNL Teodor Atanasiu „vinde posturi”, în cadrul emisiunii „Ştiri” din 19 mai, fără ca moderatoarea să ceară probe pentru afirmaţiile invitatului, informeaza Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat în şedinţa de miercuri, 1 iunie, rapoartele de monitorizare întocmite pentru televiziunile centrale (din Bucureşti) care au realizat emisiuni electorale şi a decis să amendeze B1 TV cu 7.500 de lei din cauza încălcării articolului 40(1) din Codul Audiovizualului, referitor la faptul că acuzaţiile de ilegalitate trebuie susţinute cu dovezi, iar persoanei acuzate trebuie să i se solicite un punct de vedere (principiul „audiatur et altera pars”).

Potrivit monitorizării, televiziunea B1 TV a difuzat în data de 19 mai, de la ora 19:00, emisiunea „Ştiri”, încadrată ca „Dezbatere electorală”. Emisiunea a fost moderată de Irina Petraru şi a avut ca invitaţi doi candidaţi pentru primăria sectorului 2, Bucureşti, pe Radu Cristescu (PMP) şi pe Dumitru Pelican (Partidul Ecologist).

În cadrul emisiunii, Radu Cristescu a făcut următoarele afirmaţii, fără ca moderatoarea să intervină: „Văd că domnul Tase Atanasiu care vinde posturi pentru candidaţi… că nu ajungi oricum (pe liste,n.r.). Uitaţi-vă la ce listă au liberalii la Consiliul General făcută de Alina Gorghiu, de Tase Atanasiu, pe bani grei. Acolo nimeni nu intră. Mă înţelegeţi? La Blaga nu merge nimeni, la Casa de asigurări nu merge nimeni, la Blejnar nu merge nimeni, la absolut nimeni. La Anca Boagiu nu mai merge nimeni. Văd că în altă parte se caută”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending