Antena Stars aniversează 2 ani de la rebranduire prin decernarea Premiilor showbiz-ului românesc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Antena Stars aniversează 2 ani de la rebranduire prin decernarea Premiilor showbiz-ului românesc

Published

on

Foto Credit: Antena Stars

 

Miercuri, 16 decembrie, atunci când postul de televiziune împlinește doi ani de când Vedetot, Antena Stars decernează premiile showbiz-ului românesc în cadrul unei gale transmise în direct, care va aduce împreună personalități, artiști și oameni de televiziune.

Gazdele acestui eveniment, transmis în direct de Antena Stars, începând cu 20:00, sunt Mihai Morar și Cristi Brancu. „Pentru mine, cuvântul acestei gale este relevanță. În doi ani, Antena Stars și-a câștigat relevanța, fiind cel mai important produs TV din România pe zona de celebrity.

Iar Premiile showbiz-ului românesc au relevanță pentru că vorbim de sute de mii de voturi care decid premianții anului. E prea puțin un cuvânt? Atunci, pentru gala de mâine adăugați încă două: eleganță și performanță”, a declarat Mihai Morar.

„Prezint sau organizez gale anuale de de premiere din 1996, așadar sunt la gala cu numărul 20”, dezvăluie Cristi Brancu.

„Tradițiile merg mai departe. Prima aniversare a Antenei Stars a oferit o super gală de premiere a celor mai bune vedete. 2015 este încununat de Premiile showbiz-ului românesc, o gală grandioasă, în care au fost votate personalitățile anului.

E o participare spectaculoasă și un bun prilej pentru momente de intensitate maximă”, a continuat realizatorul emisiunii „Agentul VIP”.

Printre cei care vor cânta în cadrul galei se numără și Days of Confusion, Lidia Buble, Barbarosa, Dorian Popa și Ruby, Amna, Nadir, Carmen Minune, Marcel Pavel, Cristina Spătar și Randi.

Advertisement

Așadar, la finalul unui an încărcat de evenimente, Antena Stars îi va răsplăti pe cei care au reușit să strălucească și să iasă în evidență prin ceea ce au făcut. Accesând http://premii.antenastars.ro/, telespectatorii și-au putut susține favoriții, iar pe 16 decembrie vor afla cine sunt câștigătorii. Cine merită distincția de Starul feminin al anului și Starul masculin al anului, care sunt Hit-ul anului și Evenimentul anului, dar și cine va primi premiile Forever Star, Cuplul anului, Family Stars și Star special, mâine, de la 20:00, la Antena Stars.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending