Connect with us

ALL MEDIA

Postul de televiziune E! va difuza Decernarea Premiilor Globurile de Aur 2017

Avatar

Published

on

Sezonul premiilor reîncepe în curând! Globurile de Aur, Premiile SAG sau Grammy, Oscarurile și multe alte festivități de decernare a celor mai importante trofee din industria cinematografică și a muzicii sunt aproape. Ca întotdeauna, televiziunea E! ocupă cel mai bun loc de pe covorul roșu al evenimentelor, pentru a vă aduce în direct toată strălucirea și farmecul Hollywood-ului.

 

Primul mare eveniment al anului 2017 este cea de a 74-a ediție a premiilor Globul de Aur. Pregătiți-vă să vedeți pe covorul roșu crema artiștilor din Cetatea Filmului, inclusiv pe celebra actriță Mery Streep, nominalizată de opt ori, care va fi recompensată, anul acesta, cu premiul Cecil B DeMille.

 

E! vă invită în noaptea de duminică, 8 ianuarie, spre luni, de la ora 1:00, să pășiți pe covorul roșu al ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur în emisiunea în direct Live from the Red Carpet: The 2017 Golden Globe Awards. Gazdele emisiunii vor lua interviuri nominalizaților și vor face pronosticuri legate de câștigătorii serii. Live from the Red Carpet: The 2017 Golden Globe Awards va fi reluată la E! luni, 9 ianuarie, la 15:00 și la 20:00, marți la 17:00 și miercuri la 20:00.

 

Emisiunea Fashion Police: The 2017 Golden Globe Awards , difuzată miercuri, 11 ianuarie, la 22:00, va da verdicte privind stilul ales de vedete și ne va spune cine a luat deciziile potrivite – dar și cine nu!

 

Serialul turcesc YAMAN revine in grila Kanal D din luna ianuarie 2017

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending