Connect with us

Grila de programe

Postul de televiziune Paramount îşi schimbă “înfăţişarea” ca urmare a noii direcţii de programare. Afla premierele toamnei!

Published

on

Canalul Paramount, oferit de Viacom tuturor pasionaţilor de film, are un nou look ce reflectă direcţia modernă în ceea ce priveşte programul difuzat.

Ca urmare a noii strategii de programare, telespectatorii români se vor putea bucura de mai multe blockbustere, producţii recente multipremiate, noi seriale de televiziune.  

Lansat în România acum un an şi disponibil în majoritatea reţelelor de cablu, Paramount Channel a cucerit rapid audienţa, devenind gazda unor filme cult precum Pulp Fiction, Scarface, franciza Jurassic Park precum şi a unor show-uri TV aclamate, printre care se numără Black Sails, produs de Michael Bay.

Luna septembrie aduce telespectatorilor români, pe lângă o înfăţişare nouă a postului, o serie de premiere: No Country For Old Men, Shutter Island, American Beauty. De asemenea, una dintre cele mai de succes producţii BBC, The Fall, avându-i ca protagonişti pe Gillian Anderson (X-Files) şi Jamie Dornan (50 Shades of Grey) completează programul noutăţilor disponibile pe Paramount Channel.

Campania de identitate vizuală a fost realizată de echipa de design de la Viacom Madrid cu scopul de a contura o imagine modernă, dinamică şi puternică a postului TV, ţinând cont totodată de modul în care filmele ne transformă vieţile.  

România devine a doua ţară, după Spania, cu o nouă imagine a postului Paramount.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending