Connect with us

Life Style

Postul Estetik TV isi va incepe emisia in toamna

Published

on

Rainbow Media Communications intra pe piata audio-vizualului din Romania, prin postul de nisa Estetik TV, care va incepe sa emita la sfarsitul lui septembrie.estetik-tv

Postul a primit licenta de emitere prin satelit de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) la sfarsitul lunii martie.
Postul va aborda teme din domeniul cosmeticii, esteticii si infrumusetarii, precum si subiecte de medicina holistica.

„Estetik TV nu vrea sa faca competitie televiziunilor generaliste din Romania. Postul va prezenta mai putin divertisment si mai multa educatie”, a declarat unul dintre initiatorii proiectului, Carmen Okabe.
Rainbow Media Communications, firma cu actionariat romano-italian, a primit din partea CNA licenta de emitere prin satelit pentru trei posturi de nisa, specializate pe domeniile auto, estetic si ambiental – Automotive Channel, Estetik TV si Habitat TV.

Posturile Automotive Channel si Habitat TV vor incepe sa emita pana la sfarsitul anului 2009, potrivit reprezentantilor Rainbow Media Communications.
Cele trei posturi vor difuza atat productii straine, cat si emisiuni proprii, care vor reflecta realitatile romanesti. Potrivit initiatorilor proiectului, emisiunile se vor adresa specialistilor, dar si publicului larg.
Rainbow Media Communications solicitase licenta si pentru postul de nisa Taxi Channel, insa CNA nu a acordat-o, deocamdata.

Sursa: Ziare.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending