Connect with us

ALL MEDIA

Postul GSP TV a încetat difuzarea emisiunii Radio GSP

Redactia Radar de Media

Published

on

Postul de televiziune respinge acuzaţiile de cenzură în cazul emisiunii “Radio GSP”, prezentată de Gabi Safta, şi doreşte să-şi prezinte poziţia oficială în legătură cu evenimentele din ultima perioadă, informează Antena 1, intr-un comunicat remis RADAR DE MEDIA.

Postul GSP TV a fost acuzat de cenzură pe motiv că ar fi oprit intenţionat emisiunea “Radio GSP”, vineri, de la ora 13:00, după ce moderatorul Gabi Safta a anunţat dezvăluiri incendiare despre familia Reghecampf.

Pentru a demonstra că nu am îngrădit şi nu vom îngrădi niciodată libertatea de exprimare, astăzi, 29 octombrie 2013, am trimis o echipă de filmare la sediul Radio GSP, oferindu-i prilejul moderatorului Gabi Safta de a face dezvăluirile promise. Am aflat că, în realitate, nu era vorba de nicio dezvăluire şocantă!

În realitate, cenzura de care am fost acuzaţi pe nedrept a fost o problemă tehnică. În urma celor relatate, poziţia oficială a postului GSP TV este următoarea: din cauza modului în care a fost tratat acest subiect şi pentru că am fost acuzaţi pe nedrept de cenzură, postul GSP TV va înceta difuzarea emisiunii Radio GSP.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending