Connect with us

A-Z NEWS

Postul, perioada perfectă pentru curăţarea organismului la Ce se intampla, doctore?

Published

on

Reclame

Cei care doresc să-şi cureţe organismul de toxine ştiu că postul este perioada perfectă. Bucătăriile cu specific indian, chinezesc sau bulgăresc abundă în feluri de mâncare delicioase, bazate pe legume şi fructe. Sâmbătă, 20 noiembrie, de la 10:00, în Ce se întâmplă, doctore?, telespectatorii Pro Tv vor putea vedea cum îşi pot diversifica meniul de post, aflând propunerile câtorva restaurante premiate de revista Time Out.

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, iar doamnele care vor să cumpere partenerilor de viaţă o cămaşă ar trebui să ţină cont de sfaturile designerilor şi ale stiliştilor de renume. Cum trebuie purtată o cămaşă, care sunt greşelile vestimentare ale bărbaţilor şi cum se pot corecta, sâmbătă, în Ce se întâmplă, doctore?.

Şi pentru că o haină frumoasă îmbracă mai bine un trup armonios, mulţi sunt cei care, la maturitate, se dedică unor sporturi pe care le-au ratat în copilărie. Înotul şi baletul sunt în topul preferinţelor, iar sâmbătă, în Ce se întâmplă, doctore?, telespectatorii Pro Tv vor afla care sunt multiplele beneficii pe care acestea le aduc.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending