Connect with us

ALL MEDIA

Posturile de televiziune din portofoliul SPI Internaţional se rebranduiesc şi vor deveni: FilmBox Extra HD și FilmBox Premium

Published

on

Foto Credit: SPI International

Cea mai recentă producție marca FilmBox îi va bucura pe telespectatori începând cu data de 29 septembrie 2015. Astfel, eroii principali, cunoscutele posturi FilmBox HD și FilmBox Extra, vor deveni, sub ochii fanilor, FilmBox Extra HD și FilmBox Premium.

Procesul de rebranding a fost determinat de nevoia de a defini mai bine rolurile celor două posturi vedetă ale platformei TV. Astfel, va avea loc o diferențiere clară între posturile cu un conținut premium, și cele cu un conținut standard. Această diferențiere va ajuta consumatorii să identifice mai ușor tipul de programe din cadrul ofertei FilmBox și va permite o mai bună navigare și selecție a acestora.

Fani FilmBox, nu vă temeți! Deși profilele televiziunilor rămân neschimbate, procesul de rebranding vizează o mai bună subliniere a specificului fiecărui post. FilmBox Extra HD se adresează telespectatorilor care apreciază conținutul TV disponibil la o anumită calitate a imaginii și a sunetului, pentru a amplifica experiența cinematografică acasă.

FilmBox Premium este un canal ce aduce filme noi, imediat după lansarea lor. Printre acestea se numără atât blockbustere de la Hollywood cât și comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

Neinclusă în procesul de rebranding, televiziunea FilmBox, al cărei conținut se axează mai mult pe entertainment de tip cinema, care va continua să prezinte actori de top în hituri de Hollywood și să difuzeze seriale TV cunoscute, își va păstra numele.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending