Connect with us

Digital

Posturile TV deținute de Viacom își extind prezența în România prin semnarea acordului cu Telekom Romania

Published

on

Reclame

Posturile TV aflate în portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN), Paramount Channel, Comedy Central Extra, Nickelodeon și Nick Jr. își extind prezența în România după semnarea unui acord cu Telekom Romania.

Începând cu 30 ianuarie 2015, abonații Telekom Romania se vor putea bucura de programele oferite de Comedy Central Extra, Paramount Channel și Nickelodeon prin pachetul de bază S al Telekom Romania. Nick Jr., postul dedicat preșcolarilor și mamelor va intra în grila Telekom inițial în versiunea originală, iar apoi va fi localizat complet începând cu luna aprilie a anului 2015. Nick Jr. va fi disponibil cu pachetul M de la Telekom Romania. Comedy Central Extra și Paramount Channel vor putea fi găsite pe pozițiile EPG 200 și respectiv EPG 213 ale telecomenzii, în timp ce Nickelodeon și Nick. Jr. vor fi disponibile pe pozițiile EPG 128, respectiv EPG 153

„Încă de la lansarea ofertei noastre de TV ne-am propus să oferim clienților conținut TV de calitate și diversificat, pentru toate gusturile și ariile de interes. Ne bucurăm să extindem oferta curentă, prin includerea canalelor TV Paramount și Nick Jr. în grila de programe, începând de astăzi, și, în curând, și pe platforma telekomtv.ro. Telekom TV & Mobile aduce clienților noștri o nouă experiență și beneficii unice, incluzând experiența multi-screen, aceștia putând urmări conținutul pe care și-l doresc, pe TV, laptop sau smartphone. În plus, ne bucurăm să aducem mai multă valoare clienților noștri prin introducerea Comedy Central Extra și Nickelodeon în pachete mai accesibile”, a spus Gabriel Ioniță, Director, Managementul Produsului, Telekom Romania.

Bartosz Witak, General Manager al VIMN CEE și Israel anunță: “Acordul cu Telekom Romania reprezintă o evoluție majoră a prezenței noastre în România, pentru că astfel cele trei posturi TV, Comedy Central Extra, Paramount Movie Channel și Nickelodeon sunt disponibile la trei dintre cei mai mari operatori telecom din România.”

Paramount Channel este dedicat filmelor de calitate care au o cerere mare și include filme din portofoliul Paramount, europene, dar și conținut adițional venit de la case de producție americane, precum NBC Universal, Miramax și Starz. Telespectactorii vor avea ocazia de a urmări în exclusivitate noua serie care a primit un premiu Emmy, Black Sails, produsă de faimosul regizor Michael Bay, dar și filme celebre precum The Emperor’s Club, The Shipping News, Collateral, The Man Who Wasn’t There, Mercury Rising, The Flinstones și Fierce Creatures.

Comedy Central Extra este un post TV care trebuie urmărit de toți iubitorii de comedie, fie că este vorba despre seriale sau emisiuni TV. În prezent, Comedy Central Extra rulează seriale de familie precum Reed Between the Lines, Rules of Engagement sau The King of Queens, cât și comedii controversate precum South Park sau Real Husbands of Hollywood. De asemenea, în 2014 a produs primul său show local de televiziune, Stand Up Night, care îi prezintă pe unii dintre cei mai buni comici ai României.

Postul TV fără reclame dedicat copiilor, Nick Jr., oferă conținut amuzant pentru cei mai tineri telespectatori ai familiei, seriale precum Dora the Explorer, Bubble Guppies și Paw Patrol, în timp ce Nickelodeon oferă programe educaționale și distractive care învață copiii cum să se joace.

CITESTE SI:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending