Poti aplica pentru un credit fulger aprobat online pe o perioada mai lunga de timp? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Poti aplica pentru un credit fulger aprobat online pe o perioada mai lunga de timp?

Published

on

Este posibil să contractați un credit de nevoi personale pe o perioadă lungă?

Ești interesat de libertatea pe care o oferă împrumutul fulger aprobat online și vrei să găsești o soluție de finanțare bazată pe acest principiu, cu rambursare pe termen lung? Să detaliem aici opțiunile disponibile, inclusiv termenii maximi de împrumut folosind creditul personal.

Durata unui credit de nevoi personale

Un credit de nevoi personale este un împrumut de consum care poate permite achiziționarea de bunuri sau servicii, cu o sumă maximă în jurul valorii 100.000 de lei, în funcție de bancă, de venitul dvs. În funcție de tipul de credit pe care îl contractați, este posibil să profitați de această sumă în mod liber, fără a fi nevoie să justificați utilizarea fondurilor.

De obicei, un credit fulger aprobat online este folosit pentru a finanța o excursie, o lucrare la casa ta, achiziționarea unui vehicul sau chiar educația copiilor.

Perioada de rambursare poate varia între 3 și 84 de luni. Această înseamnă că vă puteți achita împrumutul pe o perioadă de la trei luni până la șapte ani. În mod logic, cu cât împrumuți mai mult într-o perioadă scurtă de timp, cu atât costul creditului va fi mai mic.

Într-adevăr, împrumuturile pe o perioadă lungă de timp implică un risc pentru creditor, dar și o perioadă mai lungă de timp înainte că acesta să își poată recupera cheltuielile inițiale. De aici se aplică o dobândă mai mare, care, înmulțită cu suma ratei lunare, va crește costul total al operațiunii.

Durata potrivită pentru un credit de nevoi personale conform băncilor

Durata rambursării unui împrumut personal va depinde de capacitatea dvs. de creanță, dar și de voința băncii, care poate fi de acord să depună eforturi și să vă permită rambursarea pe termen lung, dacă consideră că dosarul dvs. este suficient de puternic și de încredere.

Dar grijă mare, nu puteți face exact ce vreți cu creditul fulger aprobat online și decide singuri în cât timp doriți să vă rambursați datoria.

Advertisement

Astfel, pentru a rambursa creditul pentru o mașină nouă, băncile vor favoriza în general o perioadă de 72 de luni, adică 6 ani, în timp ce pentru o mașină uzată, băncile vor încerca să favorizeze o perioadă maximă de rambursare de 48 de luni, adică doar patru ani.

Dacă doriți să utilizați creditul pentru a finanța renovarea casei dvs., va fi posibil să vă împrumutați pentru perioada maximă de 120 de luni, dar să ne amintim încă o dată interesul de a evita perioadele prea lungi, deoarece ratele sunt mici, dar suma rambursată per total e mai mare.

În cele din urmă, dacă doriți să utilizați creditul doar cu buletinul fără adeverință de salariu pentru a cumpăra echipamente, cum ar fi calculatoare, mobilier sau produse multimedia, este adesea recomandabil să încercați să rambursați împrumutul în 72 de luni.

Pentru a finanța o excursie, oferi copiilor un impuls pentru studii, încercați să reduceți rambursarea la doar 12 luni.

Comparați ofertele de credit de nevoi personale înainte de a semna, mai ales pe termen lung

Este esențial să alegi oferta de împrumut personal care se potrivește cel mai bine nevoilor tale actuale, precum și bugetelor tale actuale și viitoare ale gospodăriei.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending