Connect with us

Showbizz

„Poveste fără sfârşit” ! Cătălina Toma, „Regina R&B din România” spune adevăruri dureroase! „Nu regret că n-am copii! Societatea bolnavă și toxică în care trăim nu e potrivită pentru nici o ființă”

Published

on

„Imi doresc să evoluez cât mai mult, să am puterea de a trece peste mizerii și să fac tot ce îmi place.”

„Puțini înțeleg un talent nuanțat care are pachetul total.”

Cătălina Toma, cântăreața cu „vocea preţioasă”, care s-a lansat în perioada anilor ’90-2000, şi care a fost ulterior supranumită, „Regina R&B-ului” din România, remarcându-se astfel prin vocea şi personalitatea sa aparte, şi nu în ultimul rând, şi datorită colaborărilor sale cu Bug Mafia. Deşi s-a menținut foarte mulți ani de zile în topurile muzicale româneşti, aceasta a ales să se stabilească în America.
Cătălina nu a renunțat deloc la muzică, din contră, arta și muzica fac parte din sufletul ei și o împlinesc!


Artista a dezvăluit într-un interviu recent, că în prezent cochetează și cu domeniul de real estate și se pare că o face foarte bine. Mai mult decât atât, extrem de curajoasă din fire, cântăreața a făcut dezvăluiri halucinante, şi a spus adevăruri… dureroase!

„Nu merg la castinguri din teama de a nu fi hărțuită… procedura este dubioasă! Mă dezgustă tupeul unora care fac abuz de putere, crezând că pot obține orice de la oamenii valoroși.

În 2021, artista a trecut prin momente cumplite. Aceasta şi-a pierdut mama, urmând ca mai apoi, cea care i-a dat viață să-i devină înger păzitor în permanență! Cântăreața îi duce dorul mamei sale, şi îşi doreşte să evolueze cât mai mult din toate punctele de vedere.
„Simt că îmi pierd mințile în primul rând, dar știu că trebuie să mă concentrez și să merg mai departe. O visez uneori. Cred că mă protejează prin simboluri și mesaje. A fost un om cu putere spirituală. Cât a mers mama pe drumul vieții, foarte puțini au înțeles de fapt, ce fel de om a fost. A meritat mult mai mult de la viață și de la cei din jur.
Îmi doresc să evoluez cât mai mult, să am puterea de a trece peste mizerii și să fac tot ce îmi place.”

Cătălina Toma nu regretă că nu are copii!

„Nu! Iubesc copiii! Aș crea un lider. Din păcate, societatea bolnavă și toxică în care trăim, nu e potrivită pentru nici o ființă. Am copii muzicali.”

Pe lângă talentul ei imens muzical, Cătălina Toma visează să devină și producător de film.

„Mi-ar plăcea să joc în filme și poate într-o zi, am să mi le produc singură. Nu merg la castinguri din teama de a nu fi hărțuită. Procedura este dubioasă. Cine are nevoie de ceva unic pentru un rol, mă poate căuta. Odată cineva mi-a sugerat să merg la un “casting” și să port perucă. Am întrebat despre ce rol este vorba. Mi s-a răspuns: ‘clientul nu întreabă doar face…’ am întrerupt totul!
Mă dezgustă tupeul unora care fac abuz de putere, crezând că pot obține orice de la oamenii valoroși.
Puțini înțeleg un talent nuanțat care are pachetul total. Dacă aș fi un “director’’ de film aș construi un rol în jurul artistului Cătălina, și aș profita de trăsăturile unice, și de personalitate, nu le-aș neutraliza cu peruci și alte prostii. Pentru rolurile normale, au acces deja la actori care se pot transforma în orice.”

Cătălina Toma a fost discriminată pe criterii de vârstă

În conceptul vârstei, cred în competență și talent. Cred că oamenii ar trebui să fie judecați după caracter și contribuția lor în societate, nu după look sau un număr. Bărbații nu sunt niciodată judecați așa.

De când s-a stabilit în America, Cătălina Toma nu mai ține legătura cu ai săi colegi de breaslă.

„Nu țin legătura decât cu foarte puțini. Îi roade invidia prea mult ca să țină legătura.
Mai degrabă țin legătura cu fanii pe Facebook, Instagram și TikTok, care îmi sunt dragi și chiar dacă nu ne cunoaștem personal, aceștia sunt mai autentici decât majoritatea “prietenilor” din trecut la un loc.”

Facebook Comments Box

Absolventă a facultății de Jurnalism, comunicare şi relații publice din cadrul Universității Spiru Haret, obținând licența în ştiinţele comunicării . Fostă concurentă în emisiuni tv reality-show, care au difuzate pe Kanal d si Antena stars.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending