Connect with us

Emisiuni

Poveste impresionantă de iubire la Totul pentru dragoste: Margherita de la Clejani, pețitoare pentru unul dintre colegii tatălui său

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ionela Stăncioi și Adrian Belu trăiesc o frumoasă poveste de iubire despre care vorbesc astăzi de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Ionela este cântăreață de muzică populară și a fost nevoită să treacă printr-un divorț, tocmai pentru că fostul ei soț nu reușea să-i înțeleagă meseria.

Și atunci, ca și acum, Ionela lucra cu tineri pe care îi îndrumă spre cântecul popular. Atunci o avea la cursuri și pe Margherita de la Clejani, iar Adrian, actualul ei soț cânta în formație cu Viorica și Ioniță de la Clejani. Adrian o știa pe Ionela și din Ansamblul „Ciocârlia“, acolo unde ea era invitată de Steliana Sima să cânte.

Adrian le spunea Clejanilor că o place pe Ionela, iar Margherita știa acest lucru. Așa că ea începuse să-i sugereze Ionelei să meargă la o întâlnire cu Adrian. După îndelungi insistențe, Ionela acceptă și iese la suc cu Margherita și Adrian. Toate aceste lucruri se întâmplau în perioada în care Ionela era în plin divorț, iar Adrian nu știa despre situația ei, știa doar că ea este căsătorită și nu îndrăznea să o abordeze.

Despre cum au ajuns cei doi să-și întemeieze o relație atât de frumoasă, dar și despre fiul lor care vrea să le calce pe urme, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

Și poveștile impresionante de viață prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii de ieri au ținut telespectatorii cu sufletul la gură, ediție din 30 mai impunându-se ca lider de piață în rândul românilor din mediul urban.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending