„Scuze, am uitat să mă prezint: Iordache!”. Luni, de la 20:30, povestea răzbunării prinde forme noi în VLAD - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

„Scuze, am uitat să mă prezint: Iordache!”. Luni, de la 20:30, povestea răzbunării prinde forme noi în VLAD

Published

on

Când cei care au condus jocul răzbunării spun „mi-e frică”, înseamnă că altcineva începe să aranjeze piesele pe tabla de șah. Temutul Iordache apare în peisaj, iar luni, de la 20:30 vedem cine i-a fost de fapt alături în tot acest timp, dar și pe cine vrea să ia de partea lui: „Scuze, am uitat să mă prezint: Iordache”. Delia și Cezar sunt din ce în ce mai aproape de război, iar toți din jurul lor vor intra într-o luptă în care viața este miza.

Vlad și-a îndeplinit planul de răzbunare, dar nu și-a imaginat niciodată care va fi prețul. A gândit un joc perfect, a avut toate armele, însă viața este mereu cu un pas înainte și rezervă noi surprize. Cine o să moară din cauza planului său de răzbunare, dar și dacă va trece Vlad peste, vedem luni, în ultimul episod din acest sezon.

Lacrimi, suferință, trădare și greșeli din trecut – toate astea aduc un final pe care nimeni nu și l-a imaginat. Exista cineva care a pus piesele de puzzle cap la cap și iși dă seama că VLAD este de fapt Adrian: „Domnu` VLAD! Scuze, v-am strigat pe numele de afiș.. domnu` Adrian!”.

Luni, de la 20:30, urmărim finalul unui război și vedem cum începe altul, până atunci, citește și „Telespectatorii au trăit emoția din cea de-a doua rundă de Knockout-uri de la Vocea României!”.

Foto: PR

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending