Connect with us

Emisiuni

Povestea tânărului care a fost private chef pentru Usain Bolt și Lewis Hamilton. Plus: o amuletă cu mari emoții, jurizată de Andreea Raicu

Ilie Dumitrescu va fi gata să atace bancul de lucru cu aceeași energie ca la un meci de campionat mondial

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

În această seară, de la ora 20:00, cea de-a zecea ediție Chefi la cuțite din sezonul 12 aduce o luptă pentru amuletă cu o probă specială, inspirată de dieta degustătoarei: Andreea Raicu jurizează întrecerea Chefilor.

Cel de-al patrulea competitor la confruntarea Chefilor este Bogdan Alexandrescu, iar amuleta oferită ca premiu are un avantaj cu greutate. ”Asta-i rea! Cine-a câștigat amuleta asta a câștigat și duelul.

Cam așa s-a întâmplat de fiecare dată!”, a comentat Sorin Bontea. Așadar, jurații își vor da toată silința pentru a crea acea farfurie pe gustul Andreei Raicu, vedeta invitată la degustare în această seară. ”Cred că v-a fost foarte greu să gătiți pentru mine, fiindcă v-ați gândit că Raicu nu mănâncă nimic. Dar nu este deloc așa! Ador să mănânc și să experimentez tot felul de combinații culinare”, a declarat Andreea Raicu.

Tot în această seară îi vizitează pe Chefi un star din lumea fotbalului care își ia foarte în serios rolul în bucătăria show-ului culinar. Ilie Dumitrescu va fi gata să atace bancul de lucru cu aceeași energie ca la un meci de campionat mondial, declarându-se pasionat de arta culinară, fine dining și mâncare sănătoasă. ”Chefi la cuțite chiar este cea mai importantă emisiune culinară. Ca să câștigi primul loc e un fel de victorie la World Cup sau Champions League”, a spus cu entuziasm Ilie Dumitrescu, înainte de a începe să pregătească preparatul pentru Chefi.

În ringul preselecțiilor, ambițiile sunt la același nivel de competiție internațională – mai ales dacă vorbim de campioni mondiali precum Usain Bolt și Lewis Hamilton, pentru care unul dintre concurenții din această seară a avut ocazia să gătească. La doar 23 de ani, Janni Alexandridis se poate lăuda cu o experiență impresionantă în bucătărie, lista vedetelor pentru care a gătit fiind mult mai lungă.

Janni vine din Germania, având o mamă româncă și un tată grec, și spune că bucătăria este locul unde se simte cu adevărat confortabil încă din copilărie. A început să lucreze ca bucătar de la vârsta de 16 ani, iar după ce și-a trecut în CV restaurante cu stele Michelin din Germania și Elveția, și-a deschis o firmă de private cooking care i-a adus ocazii profesionale uluitoare.

”Am gătit pentru Usain Bolt în New York, pentru Selena Gomez, pentru fotbalistul Thomas Müller și campionul de Formula 1 Lewis Hamilton. Pentru mine toate aceste experiențe au fost incredibile”, a povestit Janni, care în această seară participă la preselecțiile Chefi la cuțite. Întreaga lui poveste și cum vor reacționa jurații în fața farfuriei pregătite de el telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la ora 20:00.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending