Connect with us

A-Z NEWS

Povestea unei iubiri infinite:Veronica Micle si Mihai Eminescu- la Doamne de Poveste

Published

on

Reclame

 

Olivia Steer prezinta duminica, 20 februarie in cadrul emisiunii “Doamne de poveste” de la ora 17:30 istoria emotionanta a unei iubiri infinite. O viziune artistica, originala, un demers indraznet de restituire catre public a celei mai frumoase povesti de iubire a romanilor din toate timpurile  si de redescoperire a personalitii uriase a protagonistilor: Veronica Micle si Mihai Eminescu, interpretati in material de reporterul Adina Ioana Banarescu si Dragos Stanescu.

Cristian Tudor Popescu, Dan C. Mihailescu Bogdan Lucaciu, psiholog, Ion Iordachescu- Decan al Baroului de Avocati, Nae Georgescu, eminescolog, Dinu Albu, genetician sunt cei care vor comenta pe marginea subiectului.

Veti afla detalii ascunse ale vietii poetului, cum ar fi incercarile Veronicai Micle de a-l salva si noi ipoteze in jurul bolii care i-a adus moartea. Dan C. Mihailescu vorbeste chiar despre un complot general al tuturor cunoscutilor lui Eminescu, in incercarea de-al desparti de iubita sa, de o femeie care-I punea reputatia in pericol. Totusi, iubirea celor doi era atat de mare, incat “ s-a prosternat in fata Veronicai, a idolatrizat-o, a ridicat-o in slavi”, spune Cristian Tudor Popescu.

In rolul lui Mihai Eminescu telespectatorii il vor putea revedea pe Dragos Stanescu, iar in rolul Veronicai Micle, jurnalista care a facut investigatia, Adina Ioana Banarescu.

Duminica, de la ora 17:30, in cadrul emisiunii “Doamne de poveste”, un proiect special marca ACASA

sursa: acasatv.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending