Connect with us

Life Style

Poveste cu succes, Alexander Ryback, castigatorul eurovisionului…

Published

on

Reclame

Alexander Ryback, reprezentantul Norvegiei, a avut parte de o primire triumfală pe aeroportul din Oslo la întoarcerea în ţară. Peste 5.000 de fani isterici l-au aşteptat duminică, la aeroportul Gardermoen, din capitala Norvegiei, pe Alexander Ryback, câştigătorul concursului Eurovision 2009.alexander-rybak 2

Înainte de a părăsi Moscova, cântăreţul le-a dat „întâlnire“ admiratorilor săi, însă nu se aştepta ca lucrurile să scape de sub contol. „O, Doamne, ce-am făcut!”, a exclamat Rybak, la vederea miilor de fani, notează publicaţia „Norway Post“.
Tânărul de 23 de ani a fost flancat de trei bodyguarzi şi a reuşit cu greu să se strecoare printre fanii care ţipau şi aplaudau.

„E incredibil. Credeam că vor veni 20-30 de oameni“, a declarat cântăreţul. După victoria categorică de la Eurovision – cântăreţul a primit 387 de puncte, un nou record al concursului – ­Alexander a fost supranumit de presa norvegiană „Alexandru cel Mare“.
Succesul artistului a fost salutat şi de premierul norvegian Jens Stoltenberg. „Este o mare victorie pentru Norvegia. Sunt impresionat. Este fantastic“, a declarat premierul norvegian.
Marele câştigător nu se îmbată însă cu acest succes şi se pregăteşte să-şi lanseze albumul de debut. Lansarea discului „Fairytales“ va avea loc peste două săptămâni, la data de 2 iunie.Cu doar trei zile înainte de marea finală, Alexander (Aleksandr Igorevici Rîbak) şi-a serbat ziua de naştere. Reprezentantul Norvegiei s-a născut la Minsk, în Republica Sovietică Socialistă Belarusă, la 13 mai 1986. La patru ani, familia lui s-a mutat în Norvegia.

Alexander este pasionat de muzică din copilărie, iar la vârsta de cinci ani cânta deja la mai multe instrumente. Pasiunea pentru muzică i-a fost inspirată de părinţi, la rândul lor muzicieni: mama sa, Natalia Valentinovna Rybak, este pianistă, iar tatăl, Igor Alexandrovici Rybak, este un cunoscut violonist.

Câştigătorul Eurovision este, totodată, compozitor, actor de teatru şi film şi a câştigat câteva premii în Norvegia.
„Întotdeauna mi-a plăcut să-i fac pe oameni să se simtă bine.
Cred că asta este vocaţia mea“, declara Alexander Rybak. Piesa „Fairytale“ („Basm“) este scrisă chiar de el şi a câştigat detaşat selecţia naţională norvegiană, fiind­ melodia preferată a publicului, dar şi a juriului de specialitate. Rybak spune că s-a inspirat din folclorul norvegian, dar, totodată, dintr-o poveste de dragoste pe care a trăit-o acum câţiva ani.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show2 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV2 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show2 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni3 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending