Connect with us

Emisiuni

Povesti de succes cu si despre rromi, in emisiunea “Si eu m-am nascut in Romania”

Avatar

Published

on

Din 2 februarie, Prima TV a dat startul emisiunii “Şi eu m-am născut în România”, o emisiune cu si despre rromi, cea mai controversată minoritate etnică din România.

Actorii Sorin Sandu şi Ziţa Moldovan vor prezenta rromii dincolo de clisee, cu istoria, tradiţiile, eşecurile şi succesele lor. Subiectele momentului privitoare la aceasta minoritate vor fi analizate într-o dezbatere moderată de Cristina Văduva.

La rubrica care dă numele emisiunii vor fi prezentaţi adevaraţi performeri, din cele mai variate domenii, de la educaţie la muzică, de la dans la sport, într-o serie de interviuri-portret realizată de Irina Ursu.

Din emisiune nu va lipsi nici ceea ce i-a făcut pe atâţia rromi cunoscuţi în ţară şi peste hotare, muzica. Mihăiţă Manu, liderul celei mai în voga formaţii de muzică în stil rromani de la noi, “Gipsy casual”, va fi invitatul permanent al rubricii “Gipsy monden”.

Aflaţi poveştile celor care au reuşit să facă performanţă în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, la  “Şi eu m-am născut în România”, numai la Prima TV.

Comentarii

comments

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Avatar

  gemaru aurelia

  4 decembrie 2013 at 17:23

  minoritățile din românia sunt țigani romi

 2. Avatar

  anonimă

  9 martie 2013 at 20:26

  la emisiune ptr țiganii lăutarii căldărari ferarii jidanii ursarii dansatoare….. este invitat la emisiune ptr țiganii nicu păun țiganu si mădălin voicu țiganu maneliștii țiganii si cîntărețele de manele țigănciile si nuțu cămătaru si amanta lui dansatoare țigancă în videoclipul barazilianca lui florin salam țiganu țiganii care compun manele țigăneștii nek ticy asu șusanu marius de la focșanii

 3. Avatar

  anonimă

  9 martie 2013 at 20:15

  trei prezentatoare țigăncii si doi prezentatorii țiganii

 4. Avatar

  anonimă

  9 martie 2013 at 20:13

  trei prezentaroare țigăncii si doi prezentatorii țiganii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending