Povesti Mortale, marca Mihai Gainusa - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Povesti Mortale, marca Mihai Gainusa

Published

on

Carcotasul Mihai Gainusa revine cu o noua aparitie literara. Este vorba despre „Povesti mortale”, o carte in care veti regasi ingrediente precum: ironia, umorul de calitate sau comedia umana.

Cartea „Povesti mortale” a fost scrisa in trei luni, mai précis in vacanta de iarna, in week-end-uri sau in timpul liber ramas intre matinalul de la Kiss FM si Cronica Carcotasilor de la Prima TV.
Cartea lui Mihai Gainusa se afla deja la vanzare, insa lansarea oficiala este anuntata pentru 8 mai, la Iasi, in Aula Magna a Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

A doua zi, pe 9 mai, Mihai Gainusa isi va lansa cartea tot la Iasi, insa la Sala Polivalenta, la standul de lansari al Targului „Librex”, acolo unde va fi insotit si de ceilalti „carcotasi”.
„Povesti mortale” este cea de-a patra carte a lui Mihai Gainusa, dupa: „Trialoguri carcotase” (2003), „Cotcodaceli” (2004) si „Fara cap si fara coada” (2007).

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending