Connect with us

Emisiuni

Poveștie Bursei, o emisiune dedicată companiilor de succes, la PROFITNEWS TV

Published

on

Fiecare companie de succes are povestea ei. O poveste despre viziune și curaj, despre riscuri asumate, investiții și strategii pe termen lung. Din 13 iunie, ProfitNews prezintă poveștile unor companii mari românești listate la Bursa de Valori București, pentru a pune în valoare mediul de afaceri și a inspira comunitatea de antreprenori și investitori. One United Properties, Teilor Holding, Bittnet Group, Sphera Franchise Group, 2Performant și Promateris sunt câteva dintre Poveștile Burseicare vor rula peste vară la ProfitNews TV și pe PrimaPlay.ro.

Aura Iordan, Director Executiv ProfitNews TV: „Relansat în octombrie 2021, canalul de știri ProfitNews vine cu o misiune foarte clară: informația imparțială și relevantă, pusă în context din prisma impactului asupra mediului economic și social. Când ești informat corect și ai imaginea nefiltrată de ansamblu, ai încredere să acționezi, să construiești, să miști România în direcția dezvoltării și a performanței. Prin proiectul Poveștile Bursei,aducem exemple de oameni vizionari care au transformat niște idei de business în companii și organizații de succes. Descoperim visurile lor, strategiile, provocările, lecțiile învățate și planurile de expansiune. Ne propunem astfel să deschidem mințile spre business, antreprenoriat și investiții, să aducem publicul larg mai aproape de mediul de afaceri prin povești cu o valoare de producție ridicată.“

            Poveștile Burseidebutează la ProfitNews TV luni, de la ora 12.30. Poveștile vor putea fi urmărite și pe site-ul profit.ro sau pe platforma PrimaPlay.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending