Connect with us

Emisiuni

Poveștile de succes în lupta cu birocrația, într-o ediție best-of „Revendicarea”, astăzi, la Prima TV

Published

on

Reclame

Zeci de cazuri sociale au fost aduse in atentia autoritatilor si si-au gasit mult asteptata rezolvare cu ajutorul echipei „Revendicarea”. Cateva dintre povestile de succes ale justitiarilor va sunt prezentate astazi, 8 iunie, de la 20.30, intr-o editie best-of „Revendicarea” cu Mihai Ursu si Monica Moanea, doar la Prima TV.

Timp de mai bine de zece ani, doamna Zoita, a fost plimbata din institutie in institutie pentru a gasi cartea de munca a sotului raposat. Femeia incerca sa obtina pensia de urmas, insa autoritatile i-au inchis usile in repetate randuri, pe motiv ca documentul nu este de gasit. Cum au reusit sa faca jurnalistii lumina in cazul actului disparut fara urma timp de un deceniu, aflati luni, la „Revendicarea”.

In aceasta editie vedeti si cum echipa emisiunii a readus la civilizatie un bloc de 109 garsoniere din cartierul Titan. Familiile au stat in plina iarna fara caldura si fara apa calda din cauza catorva rau platnici. Incercarile disperate ale casierei blocului au fost in zadar, iar locatarii de buna credinta s-au trezit cu mucegai si igrasie in case. Unii au incercat sa improvizeze si s-au incalzit cu resouri, aragaz sau cu aeroterme, insa acestea le-au marit facturile atat la curent, cat si la gaze.

O femeie din Arad a trait fara electricitate mai bine de un an, dupa ce s-a trezit cu o factura bomba de 9500 de lei, cu titlul de regularizare, pe care nu a putut sa o achite. In zadar a incercat sa-i convinga pe reprezentantii furnizorului de energie ca nu i-a fost calculat corect consumul. De atunci, viata ei si a fetitei sale a devenit un chin. Cum s-a incheiat povestea, aflati luni seara, intr-o editie speciala a emisiunii „Revendicarea”, ultima din acest sezon, de la 20.30, doar la Prima TV.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending