Connect with us

Emisiuni

Poveștile românilor din Regatul Unit pe larg la România, te iubesc!, duminică, la PRO TV

Published

on

Reclame

Seria de reportaje România din Regatul Unit, difuzate în cadrul jurnalelor de știri, vor fi prezentate pe larg duminică, de la ora 18:00 la România, te iubesc!.

Rareș Năstase, corespondent special Știrile PRO TV, a mers în Anglia pentru a vedea care este situația reală în acest moment pentru românii stabiliți acolo. De la oameni de succes, la oamenii care trăiesc pe stradă, Rareș a stat de vorbă cu toți și a încercat să înțeleagă atracția acestora pentru Regatul Unit, din toate punctele de vedere.

Campania se leagă de contextul actual, în care se pune accent pe emigrarea în Anglia. În luna mai, britanicii își aleg reprezentanții Parlamentului, iar problema emigrației este cap de afiș în campania electorală. Politicienii din Regat vor măsuri mai restrictive în ceea ce privește emigranții, iar românii sunt printre cei vizați.

Vor fi prezentate pe larg exemple de români care ne fac mândri la Londra: avocați, profesori, oameni de afaceri, artiști, dar și români cu meserii mai puțin cunoscute. Oameni care muncesc, sunt corecți, s-au integrat perfect în sistemul englez, dar și români care ne fac de rușine prin comportamentul lor.

“Am văzut atât afaceri de succes, în high-life-ul londonez, am filmat în locuri unde nu s-a mai filmat niciodată până acum, dar am văzut și fața mai puțin plăcută a Londrei și am fost martorul unor povești triste și rușinoase. Am aflat de ce autoritățile de la Londra ne arată cu degetul, dar știu că în marea metropolă avem români cu care mă pot mândri în toată lumea! Am filmat mulți tineri cu afaceri la început, oameni care vor să își întemeieze familii departe de țara natală. În orașul cu cei mai mulți miliardari, în poate cel mai cosmopolit stat al lumii, românii se integrează și își pun amprenta pe sistemul care i-a acceptat și care le pretinde să fie cinstiți și corecți.” – a declarat Rareș Năstase.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending