Connect with us

Emisiuni

Poveștile românilor din Țara Sfântă au fost prezentate la România, te iubesc!

Duminica trecută, România, te iubesc! a purtat telespectatorii într-o călătorie plină de mister și totuși ancorată în realitatea zilelor noastre. Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a mers în Țara Sfântă, locul unde anual zeci de mii de oameni îl caută pe Dumnezeu, pentru a afla poveștile românilor stabiliți acolo și pentru a vedea cum se îmbină într-un singur loc trei religii care au dat startul creștinismului în toată lumea.

Avatar

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Duminica trecută, România, te iubesc! a purtat telespectatorii într-o călătorie plină de mister și totuși ancorată în realitatea zilelor noastre. Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a mers în Țara Sfântă, locul unde anual zeci de mii de oameni îl caută pe Dumnezeu, pentru a afla poveștile românilor stabiliți acolo și pentru a vedea cum se îmbină într-un singur loc trei religii care au dat startul creștinismului în toată lumea. 

Reportajul a fost urmărit de aproximativ 700.000 de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 18:02 – 18:59. România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, iar la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 4.2 puncte de rating și 12.3% share. 

Cosmin a mers pe urmele misterelor ce înconjoară acest loc atât de disputat și a descoperit amprente românești pe cele mai importante monumente, lăsate de înaintașii noștri încă din cele mai vechi timpuri.

În grota în care s-a născut Iisus regăsim catapeteasma și peretele cu icoane ce ascunde altarul, care au fost dăruite de Șerban Cantacuzino, domnitorul Țării Românești, cel care a ctitorit și Mănăstirea Cotroceni în 1689. Acest loc sfânt  e marcat de o stea din argint cu 14 colțuri, dăruită în 1717 de un alt domnitor al Țării Românești, Nicolae Mavrocordat. Biserica ortodoxă  a Sfântului Gavril  a fost construită deasupra unui  izvor ce-și are obârșia lângă o fântână antică, numită “Fântâna Mariei”. Lăcașul de cult a fost zugrăvit de  trei pictori iconari români, ca donație și semn de prețuire din partea Patriarhiei Române. Mai jos de Nazaret se întinde muntele Taborului. La mijlocul anilor 1800, aici a sălășluit un călugăr român, Irinarh Rosetti, care a pus bazele unei biserici pe ruinele unei foste basilici bizantine. Actuala biserică ortodoxă de pe muntele Taborului, unde se află și maici românce, aparține Patriarhiei Ierusalimului și este considerată prima mare ctitorie românească în Țara Sfântă. Acestea sunt doar câteva exemple de povești românești ce s-au împletit cu istoria de-a lungul timpului.

Duminica aceasta, Anca Nastasi va pătrunde în culisele industriei alimentare pentru a le arăta telespectatorilor ce potențial are România de a face produse de calitate, care să păstreze un raport corect calitate – preț.

Toate reportajele pot fi urmărite și pe www.romaniateiubesc.protv.ro

Comentarii

Emisiuni

Florin Călinescu a fost convins de vocea unui mecanic auto să apese butonul de golden buzz!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Reprezentațiile concurenților și trăirile acestora au adus ropote de aplauze și reacții de uimire în rândul juraților. Momentele de pe scenă au captivat prin energia transmisă și au stârnit replici, precum: ”Mă bucur că întâlnesc oameni care mă inspiră”, de la Andra sau  ”Mulțumesc pentru energia ta autentică”, de la Mihai Petre.

 

Radu Palaniță, un mecanic auto din București, a decis să participe la emisiune pentru a avea parte de o a doua șansă, după ce nu a întors niciun scaun la Vocea României. Decis să demonstreze că a învățat din sfaturile primite la acel moment, el a urcat pe scena talentului cu piesa: I who have nothing. Interpretarea lui l-a făcut pe Florin Călinescu să spună: ”Nu pot lăsa doar pe mâna destinului. Vreau să te responsabilizez” și să apese, imediat, butonul auriu!

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat  13.1 puncte de rating și  40.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.0 puncte de rating și 15.6% share.

 

Aproximativ 2.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:23, aproximativ 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Adina Văsîi, Face Team, ”El Rumanol” – Maximilian Nica, Valter Oliveira, Cantus Mundi, Anastasia Ciobanu, Simion Ștefan, David Oprea, Veronica Khistova, Natasha Korotkina, Total Dance Show, Igor Krychun și Tatiana Karmazina, Bianca Purice și William Close and the Earth Harp Collective.

Noi momente pline de bucurie și emoție îi așteaptă pe telespectatori vinerea viitoare, de la ora 20:30, pe scena Românii au talent.

 

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara a show-ului difuzat la Kanal D

Maine seara, podiumul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” devine, pentru cateva ore un urias studio foto, concurentele vor defila in fata juratilor si a telespectatorilor, reunite prin creativitatea de care vor da dovada, sub tematica acestei editii. Editia de sambata seara a reality-ului, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D, este despre concept, iar acesta se numeste “Cover girl”, sau fata de pe coperta de Revista.

“Cover girl” este pe placul tuturor concurentelor “Bravo, ai stil! Celebrities”, celebritatile asteapta sa primeasca nota maxima pentru stylingul si momentul pe care le va pregati fiecare, iar juratii sunt nerabdatori sa aprecieze stylinguri indraznete.

Extravaganta, explozie de culoare, rafinament, tinute vestimentare curajoase si nonconformiste, toate acestea vor caracteriza momentele puse in scena de concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”. Desi unele dintre tinere sunt increzatoare in momentele si stylingurile abordate in aceasta editie a show-ului, juratii acorda atentie sportita, pana la cel mai mic detaliu, si vor taxa fiecare derapaj stilistic. Mai mult, avand in vedere ca in acest sezon al emisiunii concurentele pot avea sprijinul stilistilor in conceperea outfiturilor, Catalin Botezatu se declara nemultumit de amploarea bataliei stilistilor concurentelor.

Incercati sa faceti styling, nu sa veniti cu armata de stilisti dupa voi”, anunta juratul, chiar in debutul editiei de maine seara “Bravo, ai stil! Celebrities”.

De pe podiumul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de Revista, celebritatile se intrec in tinute spectaculoase, decoruri surprinzatoare si defilari de catwalk.

Nu ratati editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

”Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”, va spune Andi Moisescu, astăzi, la Românii au talent

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la 20:30, concurenții urcă pe scena talentului pentru a-i convinge pe cei patru jurați că merită să fie văzuți, aplaudați și susținuți să continue să investească timp în pasiunea lor. De la adulți care vor declara: ”Sunt cea mai fericită, aștept acest moment de 20 ani”, la copii care vor spune: ”Simt emoticoane: de emoție, de bucurie, de dragoste”, fiecare va transmite un puternic mesaj și în această ediție.

Unul dintre ”copiii diasporei” revine în țară după mulți ani petrecuți în Spania, decis să transmită un puternic mesaj social din partea celor care au crescut în afara granițelor: ”Destinul m-a scos afară din România, dar nimic n-a scos-o afară din inima mea”. Versurile lui îi vor emoționa pe jurați și-l vor face pe Andi să tragă o concluzie dură: ”Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”.

Seara va fi completată de ”unul dintre cele mai bune numere de mentalism”, așa cum va afirma Mihai Petre și de un moment muzical care îl va face pe Andi Moisescu să spună că ”a fost un tribut adus creativității”.

Tot în această ediție, Florin Călinescu își va oferi primul golden buzz din acest sezon. Cine îl va convinge pe maestru că merită șansa de a merge direct în semifinale și-l va face să exclame: ”Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție”, aflăm astăzi, de la 20:30, pe PRO TV.

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0