PREDICTIE | Celebrul Steve Jobs a avut dreptate cand a spus ca vor disparea milioane de locuri de munca! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

PREDICTIE | Celebrul Steve Jobs a avut dreptate cand a spus ca vor disparea milioane de locuri de munca!

Published

on

Un raport de 180 de pagini publicat de un think tank al unei mari firme de consultanţă oferă o imagine elocventă cu privire la impactul economic pe care l-ar putea avea până în 2025 cele 12 tehnologii considerate disruptive. Încă o dovadă că Steve Jobs a avut dreptate.

Mass-media ne oferă zilnic o porţie de date economice, iar termeni precum PIB, rata inflaţiei sau dobânda de referinţă ne sunt familiari, deşi nu întotdeauna ştim ce înseamnă. De cele mai multe ori aceste date economice se referă la prezent şi la trecut. Iar când economiştii încearcă să privească spre viitor, o fac tot pe termen scurt şi s-ar părea că se limitează la interpolarea tendinţelor actuale. Foarte rar se aduc în discuţie noile tehnologii, dintre care unele pot schimba semnificativ peisajul economic al viitorului.

Citeste integral articolul aici!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Gabriela Tudose

    11 iunie 2013 at 14:27

    probabil a citit studiile U.E despre anticiparea de competente, sunt multe astfel de studii si foarte interesante. Vor dispare, intr-adevar zeci de milioane de job-uri, dar vor si reapare altele, nu in aceeasi proportie; in zona muncilor penibile/grele va exista cerere relativ constanta si va mai crește pe munci cu intensitate mare de capital intelectual, adica muncile in IT si tehnologii ridicate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending