Connect with us

Cinema

Pregătește-te pentru partida vieții tale: Nuntă în ofsaid

Published

on

Reclame

Campionatul mondial de fotbal continuă în cinematografe. La o lună de la marea finală, Transilvania Film aduce pe marile ecrane din România o super comedie ce îmbină dragostea pentru sportul rege, conflictele familiale și umorul spaniol de cea mai bună calitate – Nuntă în ofsaid | La Gran Familia Española. Din 22 august.

De la Daniel Sanchez Arevalo, regizorul filmelor Verii | Primos şi Albastru închis aproape negru | Azul oscuro casi negro,  Nuntă în ofsaid este un film ce va “antrena întreaga familie într-un meci absolut hilar, plin de suspans“ – El Correo.

Filmul ne spune povestea lui Efraim, cel mai mic din cei cinci frați cu nume biblice ai unei familii spaniole (ca în Șapte mirese pentru șapte frați), care îi cere colegei sale de clasă Carla, în vârstă de 10 ani, să se căsătorească cu el atunci când amandoi vor împlini 18. Cine ar fi crezut că opt ani mai târziu, exact în ziua nunții, Spania va juca în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Efraim îi reunește pe toți în această zi de catarsis național în care întreaga țară este paralizată din cauza meciului.

Fiecare membru al familiei se va confrunta cu cel mai provocator joc al vieții lor trebuind să se accepte așa cum sunt.

“Este un amestec de comedie şi dramă. Familie. Relaţii între fraţi. Ce ascundem în spatele măştilor. Dorinţe reprimate. Dragoste şi suferinţă din dragoste. Găsirea unui loc în lume. Acceptarea propriilor limite ca pe ceva pozitiv, care ne permite să creştem.”, spune regizorul filmului.

În noua lui comedie, premiatul regizor explorează relaţiile şi secretele de familie, în care apar, alături de actorii cu care ne-a obişnuit (Antonio de la Torre şi Quim Gutiérrez, câştigători ai premiului Goya), un trio de debutanţi împreună cu un ansamblu de actori reputaţi.

Anul acesta, filmul a fost proiectat de două ori în cadrul celei de-a 13-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, ambele proiecţii desfăşurându-se cu casele închise.

“Dacă nu te amuzi privind acest grup de fraţi, dacă un suferi odată cu ei, dacă n le poţi acepta tristeţile, dacă nu-ţi vine să îi strângi în braţe sau să îi pălmuieşti, dacă un simţi nevoia să li te alături într-o călătorie sau la un pahar de ceva, dacă nu simţi că ai devenit parte a aceste familii de debili, atunci am eşuat lamentabil.” – Daniel Sanchez Arevalo.

Nuntă în ofsaid este al patrulea film de lungmetraj al lui Daniel Sanchez Arevalo şi a fost lansat în Spania în septembrie 2013, devenind foarte repede un succes național, dovadă fiind cele 11 nominalizări la Premiile Goya.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending