Connect with us

Emisiuni

PREMIERA. Andreea Mantea si Bogdan Vladau vin la Antena 1 in Burlacita!

Redactia Radar de Media

Published

on

Din 5 iunie, telespectatorii Antenei 1 se vor bucura de un nou sezon al incendiarului reality-show „Burlăciţa”. Propunerea estivală a Antenei 1 o va aduce în rolul principal pe una dintre cele mai dorite femei din România, Andreea Mantea, care se va lăsa curtată şi răsfăţată de către pretendenţii săi, sub privirile amfitrionului show-ului, Bogdan Vlădău.

Începând din 5 iunie, în fiecare joi, Burlăciţa îi va face pe telespectatorii Antenei 1 martori la momentele ei de pasiune, tensiune, bucurie sau dezamăgire şi le va oferi şansa să se bucure împreuna cu ea de locaţii exotice, petreceri private, întâmplări şi probe pline de imprevizibil. Andreea va purta privirile curioase ale telespectatorilor pe tărâm american, însă nici România, cu locaţiile sale extravagante, nu va fi uitată de echipa de la Burlăciţa. Protagonista show-ului, alături de pretendenţii săi, vor avea parte de momente încărcate de adrenalină, atât în aer, cât şi în apă sau pe pământ.

Pretenţioasă şi directă, Andreea îşi doreşte un bărbat care să o surprindă şi care să poată face faţă tuturor provocărilor pe care o eventuală relaţie cu ea le-ar putea ridica. Să îi fie aproape în momentele mai mult sau mai puţin plăcute, dar să îi acorde şi libertatea de care are nevoie pentru rămâne ceea ce este acum – o femeie independentă. Cum în dragoste şi război totul este posibil, să înceapă lupta pentru cea mai râvnită Burlăciţă a momentului. Dacă îşi va găsi Andreea bărbatul la care visează, rămâne de văzut în această vară, la Antena 1, într-un format incitant care promite să pună audienţele pe jar, difuzat începând de joi, 5 iunie, de la 20:30, la Antena 1.  Andreea ManteaBogdan Vladau Burlacul antena 1

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending