Connect with us

Televiziune

PREMIERA. Astăzi începe reality show-ul Ferma Vedetelor la Pro TV. Cum arată ferma unde vor locui vedetele?

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

A mai rămas doar cateva ore pana cand începe cel mai tare reality show 100% românesc – Ferma Vedetelor.

Din 9 martie, telespectatorii vor fi martorii unui show care va aduce în atenția publicului tradițiile, munca și importanța vieții simple. Transformarea celor 12 vedete care s-au aventurat să renunțe la confortul casei lor și să trăiască în condiții ca acum 100 de ani va fi uimitoare.

Ferma Vedetelor (1)

Ferma Vedetelor nu este o locație oarecare, iar povestea din spatele ei este una încărcată de emoție și tradiție. Legenda spune că ferma a fost clădită acum un secol, iar acolo s-a ascuns un haiduc, pe nume Niță Lemnaru, ca să nu fie găsit de oaste. După o vreme și-a clădit alături de aleasa inimii lui o gospodărie care a înflorit de la zi la zi. Însă ferma lor a fost luată în posesie de stat și transformată în ocol silvic.

Deși, până la urmă, a fost retrocedată urmașilor lui Niță, din păcate starea în care au găsit-o nu le-a permis să o readucă la strălucirea de altădată. Acum, ei și-au pus încrederea în cei 12 concurenți pentru a reface ceea ce strămoșii lor au clădit. În acest loc vor locui vedetele care au acceptat provocarea, având la dispoziție 3 luni pentru a pune ferma pe picioare.

Foto cu toti concurentii pe urmatoare pagina!

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Kaden

    25 martie 2015 at 18:36

    Incelligente and simplicity – easy to understand how you think.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending