Connect with us

Animaţie

Premiera celui de-al 4-lea sezon „Craig și Dumbrava” pe Cartoon Network

Published

on

Foto Credit: Cartoon Network

Din iunie 2022 Cartoon Network a continuat să difuzeze sezoanele curente din serialul „Craig și Dumbrava” pentru a ne readuce aminte incursiunea lui Craig, J.P şi Kelsey în Dumbrava Magică, precum și pentru a ne deschide orizontul către noi aventuri, personaje și călătorii. 

Premiera sezonului patru al animației a avut loc pe 25 iulie, iar noile episoade sunt difuzate de luni până vineri, de la ora 11:25. 

Advertisement

Prietenii din orașul Herkleton vor găsi o cale de a se distra în orice împrejurări! Flerul lor în a explora îi ajută să descopere noi ținuturi ascunse, cum ar fi Cealaltă Parte Magică a Pârâului. Cei trei aventurieri sunt deseori însoțiți de sora mai mică a lui Craig, Jessica, de sora mai mare a lui J.P., Laura și de pasărea lui Kelsey, care şi-a găsit loc pe capul ei.

În premiera sezonului patru, personajele își vor folosi creativitatea, entuziasmul și curiozitatea specifică celor mici pentru a explora noi meleaguri în oraș și în pădurea de lângă Pârâu. Regina Canalelor – alias Eileen – va reveni pe ecran, în rolul de campioană la înot. Craig va accepta să o ajute în misterioasa aventură și se va preface că este membru în echipa de înot. Acesta nu este singurul mediu nou pentru protagoniștii simpaticei animații: ei vor decide, de asemenea, să participe la un concurs culinar.

Advertisement

Premiul cel mare va consta într-un cub mic, o bucățică dintr-un cub rubik mai mare care, atunci când este pliat, se transformă în harta magică a unei comori ascunse! În plus, Craig va încerca să scape de modul în care este poreclit, Cadetul strălucitor îi va da o mână de ajutor la teme, iar Spărgătorul îl va provoca pe băiat la duel. 

Premiera noilor episoade ale sezonului 4 „Craig și Dumbrava”, luni, 25 iulie, de la ora 11:25 pe Cartoon Network. Difuzat de luni până vineri, de la ora 11:25,  pe Cartoon Network.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending