Connect with us

Premieră TV

PREMIERĂ CLANUL intră în acțiune! Serialul estel difuzat azi, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De câteva luni, așteptarea a crescut tot mai mult! Un super serial regizat de Anghel Damian, cel care și-a pus amprenta și asupra scenariului bazat pe formatul Insider, aduce în prim plan o luptă aparent cunoscută între Poliție și Mafie, într-o interpretare care nu va putea fi uitată de către cei de acasă.

În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii vor face primul pas într-un Univers pe care-l vor aștepta cu înfrigurare în fiecare seară de luni și la ale cărui răsturnări de situație se vor gândi în celelalte zile.  

Primul episod le va oferi privitorilor ocazia de a face cunoștință cu Tudor Achim, unul dintre personajele centrale, interpretat de Denis Hanganu și cu David Pribeag, adus la viață de Marian Olteanu. Într-o incursiune fascinantă în care trecutul și prezentul își vor da mâna, David și Tudor vor surprinde prin intensitatea trăirilor și a emoțiilor prin care trec.

Două drumuri care ar fi putut curge într-o direcție similară. Două vieți care și-au urmat cursul și i-au adus în posturi total neașteptate. ”Care viață? Ai semnat o hârtie și m-ai terminat”, va spune în această seară Tudor în fața Comisarului Costoiu. Ce va declanșa reacția personajului și îl va aduce în punctul de a se afla cu un pistol în fața celui care ar fi putut să-i creioneze viitorul la care a visat, aflăm în doar câteva ore.

Bebe Măcelaru ăsta mi-a distrus mie viața”, va spune Luminița, mama lui Tudor, un personaj extrem de puternic interpretat de Carmen Tănase. Cum este povestea ei legată de unul dintre cei mai temuți mafioți, vom descoperi în această seară. Capul Mafiei, Tătuțu, Bebe Măcelaru este jucat de George Mihăiță, cel care va aduce la viață un individ de temut care pare de neînvins.

Tot în primul episod își va face debutul în actorie una dintre cele mai cunoscute artiste, Theo Rose, cea care cântă și piesa oficială a serialului, alături de IAN. Vera Maximilian, fiica lui Bebe Măcelaru, o avocată de succes va arăta tuturor cât este de puternică și capabilă de orice pentru a-și proteja familia și imperiul clădit de tatăl ei.

Scene de excepție. Actori ce au scris istorie sau o vor face pe mai departe. Doar câteva ore rămase. CLANUL începe diseară! Nu ratați primul episod pe PRO TV și VOYO!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending