Connect with us

Seriale

PREMIERĂ: Comedia ATLETICO TEXTILA, se întoarce în grila PRO TV cu sezonul 2

Avatar

Published

on

PREMIERA: După un prim sezon de succes în liga comediei, echipa Atletico Textila revine în sezonul 2 cu forțe proaspete! În deschiderea meciului din Europa League dintre Osmanlispor și Steaua, telespectatorii sunt invitați să urmărească aventurile echipei Atletico Textila! Nea Gică și echipa lui pornesc la un drum presărat cu multe peripeții și situații amuzante, meciuri cu cele mai tari echipe din țară, dar și noi jocuri politice.

 

În această seară, de la ora 21:00, telespectatorii vor fi luați prin surprindere de o eliberare cu ștaif: Nea Gică, patronul Atletico Textila, iese din penitenciar. La eliberare, Nea Gică va fi întâmpinat de un reporter specializat în astfel de situații: Ovidiu Oanță. Reporterul Pro TV va încerca să afle motivele arestării, dar și elementele care au stat la baza eliberării lui Nea Gică. Acesta din urmă are gânduri mari, dorindu-și să aducă o schimbare în România, astfel încât ia decizia de a-și înființa propriul partid politic.

 

Întors dintr-o vacanță de lux la Olănești, Traian are parte de o mare surpriză: locul de antrenor i-a fost luat de Bogdan Stelea! Telespectatorii vor afla diseară cum va reacționa simpaticul antrenor, dar și care va fi scorul primului meci al noului sezon fotbalistic!

Imediat după, de la ora 22:00, Pro TV va difuza în direct meciul din Grupele Europa League dintre Osmanlispor și Steaua!

 Atletico Textila

 

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending