Connect with us

Emisiuni

PREMIERA | “Cu capul în nori”, nou serial la Kanal D

Razvan Badea - Redactor

Published

on

Din 20 august, în fiecare zi de luni până vineri,  Kanal D vă oferă un nou serial: “Cu capul în nori”, informează postul de televiziune.

“Cu capul în nori” este povestea emoţionantă a trei tineri care demonstrează cu sensibilitate ce înseamnă prietenia între adolescenţi, cum depăşesc ei dificultăţile specifice vârstei şi cum reacţionează atunci când dau nas în nas cu dragostea.
Asli (Pelin Karahan), Deniz (Ibrahim Kendirci) şi Efe (Daghan Kulegec) sunt prieteni foarte buni şi toţi invata la acelaşi liceu. Ei locuiesc în Urla (Izmir) şi, de mici copii, sunt nedespărţiţi.
Asli este o tânără foarte ambiţioasă care îşi doreşte să devină medic, pentru a-şi ajuta familia. Deşi familia ei intampina dificultăţi financiare foarte mari, Asli invata foarte bine şi ştie că dorinţele ei vor deveni realitate iar familia, va fi mândră de ea. Deniz, cel mai drag prieten al lui Asli, este băiatul alături de care fata îşi petrece cea mai mare parte din timp. Cei doi îşi împărtăşesc toate secretele. Un singur lucru a “scăpat” nespus destăinuirilor dintre ei, faptul că ea este îndrăgostită de Deniz. Relaţia dintre ce doi prieteni este din ce în ce mai tensionata din momentul când în oraş apare Mine (Asli Enver), o tânără venită din Germania, care face orice să îi intre în graţii lui Deniz.

Efe, un adolescent pus pe şotii, dar cu un suflet mare, îşi ajută tot timpul prietenii, riscând certuri şi pedepse mari din partea familiei sale care este foarte exigenta în ceea ce priveşte  educaţia lui. Efe are mereu o vorbă bună, câte o glumă pentru fiecare prieten, astfel ca aceştia zâmbesc de fiecare dată când îi stau în preajmă.
Pentru Asli, familia şi prietenii sunt comoara cea mai de preţ, iar tatăl este pentru ea un erou. Din cauza sărăciei, acesta face un gest necugetat care va duce la destrămarea familiei. El o va dezamăgi cumplit pe Asli atunci când hotărăşte să fure ceramica veche din timpul Imperiului Otoman, din altarul moscheei, urmând să o vândă unor indivizi, pe bani mulţi. În momentul când tatăl lui Asli este închis după gratii, universul fetei se prăbuşeşte. Rămasă fără tată, Asli este pe cale să îl piardă şi pe Deniz, singurul sprijin rămas şi băiatul pe care îl iubeşte cu tot sufletul.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending