Connect with us

Premieră TV

PREMIERĂ: De ziua lui George Clooney, ProCinema sărbătorește cu un film de Oscar: Descendenții!

Pe 6 mai, de ziua lui George Clooney, ProCinema sărbătorește cu un film de Oscar și Globul de Aur: Descendenții! Lansat în 2011, filmul i-a adus lui Clooney premiul Golden Globe, la categoria Best Performance.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”YELLOW”]P[/rdmof_dropcaps]Pe 6 mai, de ziua lui George Clooney, ProCinema sărbătorește cu un film de Oscar și Globul de Aur: Descendenții! Lansat în 2011, filmul i-a adus lui Clooney premiul Golden Globe, la categoria Best Performance.

 

Sâmbătă, de la 20:30, ProCinema îi spune, în stilul specific, La mulți ani! actorului care își sărbătorește pentru prima oară ziua de naștere în postura de viitor tată, cu un film premiat și apreciat de criticii din industrie. Filmul Descendenții (The Descendants) spune povestea unei familii americane care trece printr-o perioadă mai complicată: soția lui Matt King (George Clooney) suferă un accident, iar bărbatul este obligat să își reexamineze trecutul și să îndrepte relația cu cele două fiice.

 

George Clooney este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Născut pe 6 mai 1961, prima sa apariție într-un rol important a avut loc la 23 de ani, în sitcomul E/R. Clooney și-a continuat cariera la Hollywood, unde a avut roluri principale în mai multe producții blockbuster, printre care se numără The Perfect Storm sau seria Ocean’s Eleven, Twelve și Thirteen. Și-a făcut debutul și în regie și a primit chiar și o nominalizare Oscar pentru Cel mai bun regizor. În anul 2014, George Clooney a făcut un pas important pe plan personal și s-a însurat cu Amal Alamuddin, un celebru avocat, o femeie foarte frumoasă, specializată în lupta pentru drepturile omului, iar în prezent urmează să devină tată pentru prima oară.

 

Pe 6 mai, de la 20:30, ProCinema te prinde cu un film de Oscar, în care George Clooney joacă rolul carierei sale!

 

Foto Credit: PRO CINEMA

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending