PREMIERA: Echipa Visuri la cheie ajunge astazi în localitatea Nedelea. Visul unei familii greu încercate de viață este pe cale să devină realitate - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

PREMIERA: Echipa Visuri la cheie ajunge astazi în localitatea Nedelea. Visul unei familii greu încercate de viață este pe cale să devină realitate

Published

on

Diseara, de la 20:30, începe sezonul patru Visuri la cheie! În prima ediție a emisiunii, Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi vor merge în localitatea Nedelea din județul Prahova pentru a împlini cel mai mare vis al familiei Șerbana, formată din Iulian, tatăl, Ana Floriana, mama, și cei patru copii ai lor, Maria, Florian, Teodora și Eliana.

 

Iulian a avut o copilărie grea, trei ani a locuit pe străzi, după care a primit ajutor de la o organizație umanitară. Din 2007 este căsătorit cu Ana și împreună fac tot posibilul să le ofere celor mici o viață frumoasă, lipsită de griji, dar problemele financiare și de sănătate îi împiedică de multe ori să facă acest lucru. În ultimul an, în urma unor eforturi uriașe, au reușit să facă un credit pentru o casă bătrânească, însă veniturile lor nu sunt suficiente pentru a o renova și a se putea muta în ea. Pe lângă aceste probleme, Iulian a fost diagnosticat anul trecut cu hernie de disc, boală care evoluează rapid și necesită intervenție chirurgicală, situație în care bărbatul spune că și-ar putea pierde locul de muncă.

 

Cu toate că viața a fost dură cu cei șase membri ai familiei Șerbana, ei nu au încetat să spere și să lupte pentru un viitor mai bun, mai ales pentru cei patru copii, care au rezultate foarte bune atât la grădiniță, cât și la școală.

 

Miercuri, 13 septembrie, echipa Visuri la cheie va ajunge în localitatea Nedelea pentru a împlini primul vis al acestui sezon și, mai presus de toate, pentru a face o familie fericită și a-i oferi o locuință complet renovată și utilată în care să înceapă o nouă viață.

 

Advertisement

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending