Connect with us
Avatar

Published

on

Avem multe de oferit celor din jurul nostru în decursul unei vieţi: daruri, timp, sentimente. Nu întotdeauna, însă, reuşim să ne oprim şi mai ales să găsim persoana specială căreia să-i întindem mâna. Din 15 martie, TVR 1 invită românii în Zona Zero, o emisiune în care Cristian Tabără şi Irina Păcurariu oferă tuturor românilor şansa de a-şi împlini un vis de suflet.

„Trăim vremuri în care exhibiţionismul este atât de popular, încât a spune ce simţi a devenit aproape un defect. La Zona Zero facem un exerciţiu de încredere, riscăm să pornim de la premisa că ceea ce „ne doare” chiar interesează pe cineva şi este de urmărit ce reacţii apar; multe dintre ele sunt nu doar surprinzătoare, sunt chiar unice”, declară Irina Păcurariu.

Timp de câteva luni, în Iaşi, Târgu Mureş, Cluj, Timişoara, Craiova şi Bucureşti, oamenii au păşit pe bulina albastră a emisiunii, îndrăznind să-şi dezvăluie cele mai arzătoare dorinţe, în speranţa că ele îşi vor găsi împlinirea.

Irina Păcurariu şi Cristian Tabără, gazdele show-ului de joi seară, vor aduce pe micul ecran, pentru telespectatorii TVR 1, câteva dintre cele mai interesante şi tainice dorinţe exprimate. În prima ediţie a emisiunii, Vlad Ioniţă, un fan de numai 8 ani al lui Jon Bon Jovi, primeşte, în studioul TVR, daruri din partea cunoscutului interpret. Cea mai originală cerere în căsătorie îşi găseşte împlinirea tot în prima ediţie a emisiunii Zona Zero. Iar o femeie din Cluj, ai cărei ochi abia se mai deschid din cauza unei afecţiuni rare, primeşte doza necesară din tratamentul pe care nu şi-l permite.

Timp de 80 de minute, oamenii reacţionează la visele celor de lângă ei, zâmbesc, plâng şi se bucură împreună, formând astfel comunitatea Zona Zero. Irina Păcurariu şi Cristi Tabără le transmit telespectatorilor, încă de la prima ediţie, motto-ul emisiunii – „Ai grijă ce-ţi doreşti, fiindcă ar putea să ţi se împlinească!” – şi îi aşteaptă să interacţioneze şi pe pagina de Facebook a emisiunii, http://www.facebook.com/ZonaZeroTVR.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending