Connect with us

Spectacole

Premiera: Intamplari vesele si triste din viata lui I L Caragiale pe 23 februarie la Palatul Copiilor

Published

on

Ii cunoasteti opera, ii iubiti personajele, iar acum vine in luminile rampei chiar autorul: nenea Iancu, asa cum nu l-ati mai vazut! Pe 23 februarie la Palatul Copiilor sunteti invitati la premiera „Intamplari vesele si triste din viata lui I L Caragiale”.

 

Actorul Nicolae Urs, cunoscut publicului pentru rolurile din „O noapte furtunoasa”, „Take, Ianke si Cadar” si „Mascariciul” este cel care a acceptat provocarea de a transforma un autor emblematic al dramaturgiei romanesti in personaj. Prin aceasta reprezentatie, ne este dezvaluit omul Caragiale, iar latura sa personala este zugravita prin intermediul unei succesiuni de episoade relevante, din viata sa. Spectacolul este inedit si fascinant pentru ca ni-l prezinta pe Caragiale in nenumarate ipostaze: il descoperim pe prietenul Caragiale, alaturi de scritorii ce i-au fost contemporani: Barbu Delavrancea, Ion Creanga, Octavian Goga; il cunostem pe militantul Caragiale prin intermediul secventelor ancorate in climatul socio-politic al finalului de secol 19 si revenim la autorul Caragiale, prin interactiunea sa cu Junimea.

 

Biletele pentru premiera „Intamplari vesele si triste din viata lui I L Caragiale se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

 

Tot la Palatul Copiilor, sunteti asteptati in luna martie si la urmatoarele spectacole:

 

Podu’ – ( Horaţiu Mălăele, Meda Victor, George Ivaşcu) – 2 martie, ora 19

O noapte furtunoasa – (Nicolae Urs, Luminita Erga, Alina Berzunteanu, Silviu Biris, Vlad Zamfirescu, Simona Popescu) – 3 martie ora 20.00

Menage A Trois ( Ioan Isaiu, Liviu Varciu, Ionela Nedelea) – 4 martie ora 20.00

Straini in noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) – 5, 7 si 8 martie ora 20.00

Vis ( Dan Puric) – 6 martie ora 20.00

Confesiuni despre viata si arta (Radu Beligan) – 10 martie ora 19.00

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending