PREMIERĂ. Iulia Mărginean, prezintă la PRIMA TV emisiunea "Apel de urgenţă" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

PREMIERĂ. Iulia Mărginean, prezintă la PRIMA TV emisiunea „Apel de urgenţă”

Published

on

Iulia Marginean, prezentatoarea emisiunii aduce povestile de viata ale oamenilor de la Ambulanta, SMURD si Spitalul Municipal, in fiecare joi, la Prima TV.

Munca de teren si lupta data de medici in sectiile spitalelor sunt aduse in fata telespectatorilor, la Prima TV, in Apel de Urgenta. In emisiunea prezentata de Iulia Marginean si difuzata in fiecare joi, de la 21:30, sunt dezvaluite dramele romanilor prin ochii angajatilor de la Ambulanta, SMURD si Spitalul Municipal.

In camera de urgente, medicii trateaza si suflete, nu doar trupuri. In incercarea de a ajuta un barbat al strazii care alege sa se automutileze, doctorii se lovesc de refuzul acestuia de a fi tratat. Nici pe teren nu este viata usoara. Un om cu o alcoolemie ridicata vorbeste urat cu cei din jurul sau si se comporta total inadecvat cu o femeie, cadru medical, care doreste sa-l ajute. Iulia Marginean Apel de urgenta PRIMA TV

Minunile realizate de eroii acestor echipe nu sunt fictiune, ci se bazeaza 100% pe fapte reale”, spune Iulia Marginean, dupa cele traite in “misiunile de lupta”  ale echipelor de interventie.

Povestile de viata surprind o intreaga paleta de emotii: drama, fericire, tristete, suspans. Mai multe despre linia fina dintre viata si moarte si lupta continua pentru salvarea vietilor aflati din 12 martie, la Apel de Urgenta, in fiecare joi, de la 21:30, la Prima TV.

Foto Credit: PRIMA TV

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending