Connect with us

TV Divertisment Show

Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cosmin Natanticu s-a alăturat juriului iUmor în cel de-al 15-lea sezon al show-ului de la Antena 1 şi a deschis premiera cu un număr savuros de stand-up.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:59 – 23:23, la Antena 1, a fost lider de audiență.

Premiera sezonului nou a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani cu o audiență medie de 3.8 puncte de rating și 16.7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat un alt post de televiziune, care pe acelaşi target şi în acelaşi interval orar, a înregistrat o medie de 3.7 puncte de rating și 16.5% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi pe segmentul urban.

Cosmin Natanticu s-a alăturat juriului iUmor în cel de-al 15-lea sezon al show-ului de la Antena 1 şi a deschis premiera cu un număr savuros de stand-up. Tot cu stand-up a venit şi Dan Badea, spre deliciul publicului şi al telespectatorilor, dar şi cu sfaturi preţioase pentru noii prezentatori ai show-ului, Emi şi Cuza.

Rând pe rând, concurenţii noului sezon au venit în faţa juraţilor cu numere de umor care mai de care mai interesante, iar aceştia au decis să îi trimită la votul publicului pe Adela Lupşe, Don Cooper, Dedos Bailarines, Iasmina Ciocan, Florina Velica şi The Lazy Generation. Cei de acasă îi pot vota până astăzi, la ora 16.00, în aplicaţia iUmor, câştigătorul ediţiei ajungând direct în finala show-ului de umor de la Antena 1.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending