Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

La Kanal D incepe astazi primul episod din noul serial turcesc “Dragoste la prima vedere” acesta se intersecteaza pe tronsonul orar de difuzare cu “Te pui cu blondele” si Filmul Pro!

 

Ce vedem in aceasta seara la tv?

 

  • 19:00 TVR 1 CM Brazilia 2014 AUSTRALIA – OLANDA (direct)
  • 20:00 PRIMA TV Mondenii (redifuzare)
  • 2o:00 KANAL D Serial “Dragoste la prima vedere” (premiera)
  • 20:30 PRO TV Film artistic “Refugiu pentru viata” 
  • 20:30 ANTENA 1 “Te pui cu blondele” 
  • 20:30 PRIMA TV Cronica Carcotasilor 
  • 22:00 TVR 1 CM Brazilia 2014 SPANIA – CHILE (direct)
  • 22:15 KANAL D Wowbiz (direct)
  • 23:00 ANTENA 1 Un show pacatos (direct)
  • 01:00 TVR 1 CM Brazilia 2014 CAMERUN – CROATIA (direct) 

 

Astazi, de la ora 20:00, in primul episod din “Dragoste la prima vedere”:

Umut intalneste marea dragoste

 

Pentru Umut (Gizem Karaca) nicio dimineata nu este lipsita de certuri, in familie. Umut nu suporta gandul ca tatal sau vitreg, Zafer (Ali Erkazan), fiul acestuia, Musa (Burak Altay), si cele doua surori, nu fac altceva, cat este ziua de lunga, decat sa cheltuiasca salbanii castigati cu greu, de ea si mama sa, Zeliha (Nergis Corakci). Cu toate acestea, Umut incearca, fara stirea celorlalti membri ai familiei, sa aiba grija de fratele ei mai mic, Ali. Desi au trecut 15 ani de cand Umut a ramas fara tatal natural, aceasta ii simte lipsa din ce in ce mai mult.

Printr-o intamplare, Umut este cooptata intr-o prezentare de moda, iar acolo il va cunoaste pe cel care ii va schimba definitiv viata, pe Ozan (Sukru Ozyildiz).

Ozan, un tanar foarte chipes si bogat, se indragosteste instananeu de Umut. Tanarul  cauta orice prilej sa o intalneasca pe cea care i-a furat inima, dar Umut ii respinge propunerile de intalnire, deoarece familia nu o lasa sa se intalneasca cu prietenii. Ozan nu se da batut si cauta o solutie ca sa stea, zi de zi, in preajma lui Umut.

Zeliha, mama fetei, se accidenteaza la locul de munca, iar Ozan incearca, in secret, sa o ajute pe Umut in problemele pe care le intampina. Musa (Burak Altay) afla de la un amic ca Umut se intalneste cu un baiat si reactioneaza.

Ce solutii gaseste Ozan pentru a ramane alaturi de Umut si cum reactioneaza fratele vitreg al fetei, Musa, cand afla ca aceasta are un prieten, aflati astazi, de la ora 20:00, in serialul „Dragoste la prima vedere”, la Kanal D.

Dragoste la prima vedere - Kanal D

 

Dan Negru

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending