Premieră la Mâncare pe care – O concurentă a fost cerută în căsătorie de „Omul cu Tourette”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Premieră la Mâncare pe care – O concurentă a fost cerută în căsătorie de „Omul cu Tourette”!

Published

on

Foto Credit: ACASA

Vineri s-a încheiat o nouă serie de cine Mâncare pe care. Timp de cinci zile, Cristiana, Alina, Claudia, Cosmin și Cristian s-au luptat pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, iar în urma voturilor, premiul de 5.000 de lei a fost împărțit între două concurente ce au obținut același punctaj! Claudia și Alina au acumulat câte 66 de puncte. Prin urmare, amândouă au câștigat râvnitul titlu de „gazdă perfectă” și câte 2.500 de lei.

Una dintre cele două ocupante ale locului întâi este Alina Creciun, creatoare de conținut pe Tik-Tok. Aceasta a găzduit o cină cu specific indian, pe care a marcat-o cu o surpriză inedită. Alina și-a chemat iubitul, comediantul „Omul cu Tourette”, pentru a executa câteva trucuri de magie în fața invitaților săi.

Situația a luat o întorsătură cu totul neașteptată în momentul în care acesta a cerut-o în căsătorie, sub pretextul că îi face un moment de magie: „Ia pachetul și amestecă-l. Trebuie să alegi o mână: stânga sau dreapta. Vrei să fii soția mea?”, a întrebat acesta tremurând.

Emoțiile au atins culmi nebănuite, iar gazda serii nu a știu cum să reacționeze odată ce marea întrebare i-a fost adresată: „Am fost atât de emoționată. Nu știam ce să fac. Îmi venea să plâng”, a declarat Alina. Totuși, tânăra a mărturisit că se aștepta la acest gest: „Te-am simțit! Te cunosc prea bine!”, i-a spus aceasta iubitului ei.

Concurenții Mâncare pe care s-au arătat fericiți și încântați că cei doi îndrăgostiți au făcut acest pas: „M-a impresionat faptul că ei au decis să împărtășească acest moment atât de intim și de intens, unic în viață, cu noi”, a mărturisit Cristiana.

Cele două câștigătoare s-au bucurat nespus de victorie: „Mi-a plăcut foarte tare, a fost o experiență foarte interesantă. Sunt foarte fericită” au fost vorbele Alinei. „Împărțim premiul! Mă simt foarte bine și mă bucur mult că împărtășesc acest premiu cu Alina”, a declarat Claudia.

Nu ratați o nouă serie de cine delicioase, surprize neașteptate și concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending