Premieră la Mireasa: 5 cupluri au ocazia să trăiască o iubire ca în filme, în 5 oraşe europene - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Premieră la Mireasa: 5 cupluri au ocazia să trăiască o iubire ca în filme, în 5 oraşe europene

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Premieră în cadrul reality show-ului matrimonial Mireasa, în ediţia specială difuzată chiar de ziua Antena 1, pe 29 noiembrie, de la ora 14:00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, îi va invita pe telespectatori să descopere cum motto-ului sezonului – iubirea ca-n filme – se trăieşte în 5 oraşe din Europa. 

Advertisement

Astfel, pentru prima oară în istoria emisiunii Mireasa, telespectatorii vor putea fi alături de cuplurile lor preferate într-o călătorie care le va putea schimba viaţa. Viena, Roma, Paris, Barcelona şi Londra sunt locurile unde bărbații din casa Mireasa au pus cea mai importantă întrebare din viața lor! Răspunsurile viitoarelor mirese vor putea fi urmărite în emisiunea din 29 noiembrie, de la ora 14:00, la Antena 1.  

Gabriela şi Valentin s-au plăcut încă de la premiera sezonului, în Turcia, însă nu s-au gândit atunci serios că vor forma un cuplu, din cauza diferenţei de vârstă dintre ei. Pe parcurs, cei doi au decis să îşi dea o şansă. Marea întrebare a venit de la Valentin, chiar la Paris, în faţa Turnului Eiffel, locul despre care Gabriela a sugerat chiar în emisiune că ar fi cel mai romantic loc de pe pământ pentru un astfel de moment. 

Tot cu un mic impediment legat de vârstă şi-au început relaţia şi Miruna şi Cosmin. Dacă el, la doar 22 de ani, plănuia să urmeze o facultate, ea a intrat în competiţie foarte hotărâtă să se căsătorească. Deşi iniţial planul ei l-a luat prin surprindere pe Cosmin, ulterior el a decis că Miruna este femeia alături de care vrea să trăiască întreaga viaţă şi a cerut ajutorul echipei de producție pentru a-i pune marea întrebare la Londra, în faţa Buckingham Palace, chiar în timpul schimbării gărzilor.

Nici pentru Raluca şi Alexandru începutul relaţiei nu a fost cu dreptul. La început, Alexandru s-a străduit mult ca să îi intre în graţii. Sigură pe ea şi independentă, Raluca a fost deranjată la început de firea lui boemă, însă uşor-uşor s-a lăsat cucerită de Alexandru. Primul sărut al cuplului a avut loc într-un cadru special, la finalul unei melodii pe care concurentul i-a dedicat-o chiar în casa Mireasa. Cei doi au mers într-o excursie romantică în Viena, iar după o plimbare în caleaşcă, Alexandru a decis să o ceară în căsătorie în apropierea Palatului Hofburg. 

Roxana şi Paul s-au plăcut încă de la început, în ciuda reţinerii concurentei de a începe o nouă relaţie foarte repede, din cauza suferinţelor din trecut. După nu mai puţin de trei despărţiri, ultima dintre ele chiar înainte ca Roxana să plece din competiţie, aceasta i-a mărturisit că de fapt îl iubeşte foarte mult şi că îl va aştepta afară până la finalul emisiunii. Nu a fost nevoie, căci a revenit în casa Mireasa şi şi-au consolidat relaţia. Cererea în căsătorie, în cazul lor, a avut loc la Roma, la Colosseum. 

De o poveste ca în filme au avut parte şi Denisa şi Viorel. Intrată mai târziu în competiţie, pentru Deni s-a dus o luptă aprigă între trei dintre băieţii din casa Mireasa: Viorel, George şi Andrei. Fiecare dintre ei a încercat să o cucerească în felul lui, iar în cele din urmă a câştigat Viorel, fiind şi cel mai plăcut de părinţii ei. Viorel a gândit cererea în cele mai mici detalii şi a inclus în ea şi marea ei pasiune, handbalul, astfel că marea întrebare a fost inscripţionată pe o minge de handbal şi rostită în Parcul Guell, din Barcelona. 

Cum au reacţionat tinerele puse în faţa unor momente atât de emoţionante şi ce au răspuns la întrebarea care le va schimba, cu siguranţă, vieţile, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia specială Mireasa, din 29 noiembrie, de la ora 14:00, la Antena 1. Totodată, pe 30 noiembrie, de la ora 14:00, materialele în premieră cu fiecare cuplu Mireasa şi aventurile lor în călătoria ce le va marca relaţia vor putea fi urmărite la Antena 1, în vreme ce pe 1 decembrie, telespectatorii sunt invitaţi să sărbătorească româneşte alături de concurenţii din casa Mireasa şi invitaţii lor.    

Advertisement

La ceas aniversar, Antena 1 spune Hei, România! Avem cu ce! şi le pregăteşte românilor o săptămână de programe speciale. Încă de la primele ore ale dimineţii şi până târziu în noapte, telespectatorii se vor putea delecta cu ediţii de sărbătoare ale emisiunilor lor preferate.

       

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending