Connect with us

Digital

PREMIERĂ: La ora 17:00 va avea loc lansarea secțiunii theXclusive pe YouTube Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Doar câteva ore ne mai despart de premiera simultană a emisiunilor difuzate exclusiv în mediul virtual, pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiune theXclusive. “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătoreşte, trăiește, iubește!” alcătuiesc o ofertă generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții vor fi accesibile de astăzi, ora 17:00, de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.  

 

 

Așadar, de astăzi, ora 17:00, utilizatorii online vor avea posibilitatea să vizualizeze toate programele în aceeași zi. De săptămâna viitoare, începând de luni, 7 iunie, fiecare emisiune va fi difuzată săptămânal, conform programului de mai jos. Emisiunea “CazaCU Muncă Grea”, difuzată în fiecare luni, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, își propune să vi-l prezinte pe Cătălin Cazacu ducând la bun sfârșit cele mai “murdare” și neobișnuite activități pentru el. În prima ediție a emisiunii “CazaCU Muncă Grea”, vedeta va experimenta o zi din viața unui lucrător pentru salubrizare. Acesta va da piept cu realitatea unei munci istovitoare.

 

În fiecare marți, Mihai Ghiță va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, cu sinceritate debordantă, alături de invitații săi, vedete sau oameni obişnuiţi, în cadrul emisiunii “În oglindă”. În prima ediție, difuzată astăzi, simultan cu celelalte producții, privitorii vor fi martorii unui interviu năucitor, despre povestea de viață a unei tinere.

 

În fiecare miercuri, Alexandra Ungureanu dă tonul zilei, alături de invitații săi, nume cunoscute din showbiz, în cadrul emisiunii “Duet cu Alexandra”. Muzică de calitate, duete impresionante, dar și povești de viață emoționante vor fi împărtășite publicului în fiecare ediție. Astăzi, Theo Rose va oferi, cu efervescență, cele mai impresionante povești de viață și, alături de Alexandra Ungureanu, un concert acustic, într-un duet de colecție.

 

În fiecare joi, publicul emisiunii “Well Done” va avea parte de un festin culinar impresionant, Chef Florian Lazăr va avea alături de el, în fiecare ediție, vedete care își vor dovedi priceperea în ale gastronomiei. Și pentru ca provocarea să fie și mai dificilă pentru celebritățile invitate, acestea vor găti la foc automat, fără a cunoaște rețeta și modul de preparare, fiecare pas fiind indicat de chef, care le va oferi instrucțiunile necesare. Oana Radu este prima vedetă care acceptă invitația lui Chef Florian Lazăr, iar momentele amuzante, adrenalina și surprizele culinare sunt doar câteva ingrediente ale primei ediții “Well Done!”.

Advertisement

 

Vineri este timpul pentru “Detectorul de minciuni”, Mihai Hinda fiind prezentatorul care va adresa invitaților săi cele mai inedite și amuzante întrebări, la care aceștia sunt nevoiți să răspundă. În prima ediție, difuzată astăzi, la ora 17:00, pe Youtube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, Mario Fresh dă testul detectorului de minciuni. Acesta va răspunde celor mai incomode întrebări, iar publicul va fi martorul dezvăluirilor artistului.

 

Sâmbătă debutează cu emisiunea de călătorii, “Călătorește, trăiește, iubește” realizată de Mihaela și Marian Crăciun. Cei doi neobosiți călători vor colinda prin locuri extraordinare și vor oferi privitorilor sfaturi pentru o vacanță de neuitat, atât în țară, cât și în străinătate. Alături de aceștia vom descoperi amănunte impresionante despre cultura, religia, obiceiurile, tradițiile, gastronomia fiecărui colț de rai în care vor ajunge. În prima ediție, vom descoperi seducătorul Dubai cu distracție, relaxare, sesiuni de shopping, plimbări, experiențe unice, cultură, istorie și obiective turistice impresionante, acestea sunt doar câteva dintre activitățile care vă vor face să va îndrăgostiți iremediabil de cel mai luxos oraș al lumii.

 

Așadar, începând de astăzi, de la ora 17:00, va invităm să urmăriți toate aceste emisiuni pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive, urmând ca, din 7 iunie, să vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, în conformitate cu programul anunțat mai sus.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending