Premiera Lia – Soţia soţului meu, lider de piaţă la nivelul publicului comercial feminin - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Cel mai nou proiect semnat Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Lia – Soţia soţului meu, ce a avut premiera aseară, la Antena 1, i-a captivat pe telespectatori încă de la primele episoade. Peste 1.2 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară premiera producţiei ce aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. 

Conform Kantar Media,  premiera Lia – Soţia soţului meu a fost prima opţiune de vizionare a publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, unde Antena 1 a condus clasamentul audienţelor cu 6.5 puncte de rating şi 21.8% cota de piaţă. În minutul de aur, 20:53, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau Lia – Soţia soţului meu. 

Încă din primele episoade, telespectatorii i-au fost alături Liei (Ana Bodea), o tânără de doar 20 de ani, fiică de profesor, care în urma pierderii tatălui său se vede nevoită să renunţe la cel mai mare vis al ei, acela de a urma cursurile unei celebre şcoli de balet. Fără niciun alt sprijin, Lia decide să vină la singura sa rudă, mătuşa ei, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl va întâlni pe Petru (Ştefan Floroaica). 

Chiar de când ajunge în Bucureşti, Lia este protagonista unui şir de evenimente neplăcute şi îşi face intrarea în casa Vornicu printr-un acces de furie la adresa lui Petru, spre surprinderea tuturor. Relaţia dintre cei doi evoluează spectaculos şi foarte rapid, iar Petru simte că se îndrăgosteşte tot mai mult de Lia, astfel că ia o decizie radicală: hotărăşte să divorţeze de soţia sa, Alice (Ioana Blaj), chiar dacă aceasta se află în comă profundă pe patul de spital. Gândul divorţului încolţise în Petru cu mult timp în urmă, dar soţia sa nu a vrut cu niciun chip să accepte. „Mai bine murim amândoi decât să divorţăm!”, au fost ultimele cuvinte ale lui Alice, înainte de a provoca accidentul teribil de maşină, în urma căruia a ajuns în comă. 

Ajuns un bărbat liber în urma unei înşelătorii (a convins-o pe mama lui Alice, Otilia (Ilinca Goia) să semneze actele fără să ştie ce semnează), Petru nu ezită să o ceară în căsătorie pe Lia, iar cei doi se căsătoresc în secret, fără ca Lia să ştie nimic despre existenţa lui Alice. Chiar în timp ce Petru dădea vestea familiei, un telefon avea să schimbe totul: „Domnul Vornicu, avem vești extraordinare! Soția dumneavoastră tocmai s-a trezit”. Cum va reacţiona Lia la auzul acesteia şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Femei Urban şi Naţional
Perioada 12 ianuarie 2023

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending