Connect with us

Premieră TV

PREMIERA: Meciul Norvegia- Romania, live, la PRO TV

Foto Credit: PRO TV
Avatar

Published

on

Pe 7 și 10 iunie, România continuă drumul spre UEFA EURO 2020, în direct la PRO TV! Miza este foarte mare: naționala trebuie să obțină maximum de puncte pentru a avea șanse de calificare la Campionatul European. Jucătorii lui Cosmin Contra vor întâlni în deplasare echipele naționale din Norvegia și, în premieră în istoria fotbalului românesc, Malta. 

 

România se va confrunta cu Norvegia vineri, 7 iunie, la ora 21:45 și cu Malta luni, 10 iunie, la aceeași oră, iar PRO TV va transmite live ambele meciuri. Jucătorii naționalei au nevoie de 6 puncte în dubla cu Norvegia și Malta pentru a continua lupta de calificare la EURO 2020, turneu la care și Bucureștiul va găzdui patru partide vara viitoare.

România este pe locul trei în grupa F a preliminariilor EURO 2020, la egalitate cu Malta. Topul în grupă este condus de Spania (fosta campioană mondială) cu 6 puncte, Suedia cu 4 puncte, iar România și Malta au egal la puncte: 3.

Cu o nouă generație și un viitor strălucit pentru mulți dintre ei, Cosmin Contra merge pe mâna tinerilor pentru calificarea la EURO 2020. Opt dintre jucătorii de la tineret au făcut pasul la echipa mare: Ianis Hagi, Dennis Man, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, Ionuţ Nedelcearu, Tudor Băluţă, George Puşcaș, dar și tânărul portar Ionuţ Radu, aflat la prima sa convocare la echipa națională.

 

Obiectivul nostru este să obținem 6 puncte. Am încredere totală în grupul de jucători pe care l-am convocat și sunt sigur că prin dăruire totală și concentrare maximă vom reuși să facem fericiți suporterii echipei naționale.”, a declarat selecționerul României, Cosmin Contra.

 

În 2020, Campionatul European va fi unul istoric: se va desfășura în 12 țări, printre care și România, iar capitala noastră va fi gazda acestui mare eveniment, urmând ca pe Arena Națională să se desfășoare patru partide.

Toată România vede România, în direct la PRO TV vineri, 7 iunie, de la 21:45, Norvegia – România, iar luni, 10 iunie, de la 21:45, Malta – România!

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending