PREMIERĂ: 7 sfaturi pentru călătorii sigure de la detectivii din Minți criminale - Dincolo de hotare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

PREMIERĂ: 7 sfaturi pentru călătorii sigure de la detectivii din Minți criminale – Dincolo de hotare

Published

on

Serialul Minți criminale: Dincolo de hotare/ Criminal Minds: Beyond Borders (sezonul 1, 2016) are premiera pe AXN, în 6 octombrie, de la 21:00. Faimosul actor Gary Sinise interpretează rolul căpitanului diviziei de probleme externe a FBI-ului, adunând în jurul său o echipă de specialiști, experți în probleme internaționale.

Pentru călătorii sigure, agenții din echipa lui Jack Garett ne oferă 7 sfaturi prețioase.

 

1.    Pentru vizitele în Bangkok (Thailanda), detectivul Clara Seger (Alana De La Garza, Scorpion, Law & Order, CSI: Miami) avertizează:
Încercați să evitați zonele aglomerate și să circulați mai degrabă ziua, decât noaptea. Zonele de demonstrații sunt de ocolit, indiferent de afinitățile pe care le-ați putea avea cu subiectul.
În primul episod al producției Minți criminale: Dincolo de hotare, detectivul Clara Seger joacă un rol cheie în soluționarea cazului a trei voluntari americani ce dispar în Bangkok.

2.    Când mergeți în Belize, agentul Mae Jarvis (Annie Funke, The Intern, The Affair) vă sfătuiește:
În Belize, riscul cel mai mare vine de la pericolul bolilor tropicale, dar atenție sporită trebuie să acordați locurilor aglomerate: agresiunea stradală și furtul sunt des întâlnite de turiști în această zonă.
În cel de-al doilea episod al serialului, echipa ajunge în Belize pentru a căuta un cuplu dispărut în luna de miere. Se pare că ar fi vorba de o răpire.

 

3.    Dacă ajungeți în Mexic, agentul Russ “Monty” Montgomery (Tyler James Williams, The Walking Dead, Go On) comentează:
Jafurile și infracțiunile armate, violente, sunt adesea întâlnite în locurile publice din Mexic. Puteți rămâne ușor fără bani și documente, iar sechestrările de persoane sunt tot mai des anchetate. Dacă sunteți turist într-un grup organizat, încercați să nu vă depărtați de acesta.
În cel de-al treilea episod, o femeie aflată în vacanță alături de familia ei este ucisă. Principalul suspect este soțul dispărut.

4.    Când ajungeți în Mumbai (India), agentul Matt Simmons (Daniel Henney, Hawaii Five-0)  vă sfătuiește:
Fiți atenți la anturajele în care vă învârtiți și, mai ales, evitați deplasările în zonele aglomerate: terorismul este o realitate prezentă în această parte a lumii.
În cel de-al patrulea episod al producției, echipa lui Jack Garett ajunge la Mumbai în căutarea unui american dispărut. Ajunși la destinație, îl găsesc pe prietenul celui dispărut, dar acestuia îi fusese recoltat un rinichi de către traficanții de organe.

Advertisement

 

5.    Dacă intenționați să mergeți în Cuba, detectivul Jack Garrett vă previne:
Înșelăciunile pe stradă sunt cel mai des întâlnite scheme prin care infractorii pot să vă pună în pericol. Aveți grijă la oamenii care încearcă să inițieze dialoguri pe stradă, mai ales că traficanții de droguri știu să repereze rapid turiștii.
Când cadavrele mai multor cetățeni americani sunt găsite în varii locuri prin Cuba, echipa internațională a FBI-ului se îndreaptă către insulă, pentru a descoperi posibilii criminali în serie. Episodul al cincilea este plin de suspans.

6.    Atunci când vă planificați o vacanță în Maroc, agentul Matt Simmons avertizează:
Bagajul doamnelor care călătoresc spre Maroc trebuie să includă ținute cât mai acoperitoare, iar cuplurile ce ajung acolo sunt îndemnate să respecte tradițiile și obiceiurile locale. Comportamentele decente vă pot ține departe de incidente neplăcute.
Echipa internațională a FBI-ului călătorește, în cel de-al șaselea episod, spre Maroc, atunci când un cuplu de pensionari din Idaho este răpit în timpul unei croaziere.

 

7.    Când ajungeți în Cairo (Egipt), agentul Mae Jarvis sfătuiește:
Nu consumați alcool în spațiul public, chiar dacă acesta nu este interzis, din punct de vedere legal. Evitați zonele în care sunt amplasate sedii ale misiunilor diplomatice, pentru că pot atrage manifestanți.
În cel de-al șaptelea episod, cei cinci agenți ajung la Cairo, atunci când un fost soldat american este ucis într-un atac cu gaz, iar prietenul său dispare.

axn-minti-criminale-dincolo-de-hotare

Minţi criminale: Dincolo de hotare este un spinoff al serialului Minţi criminale, o dramă procedurală despre divizia internaţională FBI care trebuie să îi ajute pe cetăţenii americani aflaţi în pericol în străinătate. Şeful unităţii este Jack Garrett (Gary Sinise), un veteran FBI cu o experienţă de 20 de ani în spate.

 

Echipa sa e formată din Clara Seger (Alana De La Garza), un antropolog cultural isteţ, care a călătorit mult şi vorbeşte mai multe limbi străine; Matthew Simmons (Daniel Henney) este un fost erou militar care poate face profilul unei persoane într-o fracţiune de secundă datorită abilităţilor căpătate pe câmpul de luptă; Russ “Monty” Montgomery (Tyler James Williams) este genialul analist al echipei, plin de compasiune, care ţine legătura cu familiile celor aflaţi în pericol în timp ce echipa lui este departe de casă; Mae Jarvis (Annie Funke) este medicul legist al echipei.

Advertisement

Aceşti agenţi excepţionali sunt hotărâţi să facă tot ce le stă în putere pentru a-i aduce pe cetăţenii americani înapoi acasă nevătămaţi şi pentru a-i prinde pe criminalii care există dincolo de hotare.

 

Foto Credit: AXN

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending