PREMIERĂ. Noul sezon POFTIŢI PE LA NOI, debutează în această seară, la Antena 1. Nea Marin vine cu noi provocări!

0
1556
Foto Credit: Antena 1 Marin Barbu

Neobositul nea Mărin își așteaptă prima echipă de ajutoare hotărât să schimbe în bine viața unor oameni. Aflat la Urlați, acolo unde un preot cu suflet mare are grijă zilnic de 30 de copii nevoiași, nea Mărin merge să vadă cu ochii lui cum arată „acasă” pentru două dintre fetițele care vin zilnic la așezământul înființat de părintele Manuel.

Luni și marți, de la 20:30, la Antena 1, Vedetele merg să vadă exact care sunt condițiile în care trăiesc, pentru a ști ce trebuie să facă pentru ele, iar Liviu și Nicoleta nu reușesc să își stăpânească lacrimile.

„Nici dacă mi-aș fi imaginat cele mai rele condiții în care pot trăi niște oameni nu cred că aș fi reușit să scot o astfel de realitate”, declară Nicoleta Luciu. Odată inspectată problema, vedetele, îndrumate de nea Mărin, trec la treabă.

Pentru că unde-s mulți, puterea crește, ele apelează la toți cei care ar putea oferi sprijin și merg la o fabrică de pâine și roagă patronii să furnizeze pâine pentru așezământ, la un magazin de bricolaj, la o firmă de construcții pentru a face rost de forța de muncă atât de necesară pentru renovarea caselor în care trăiesc fetițele, la stână pentru a obține lapte și brânză, la o seră pentru verdețuri.

De asemenea, Nicoleta și Oana gătesc pentru copii, se joacă și îi ajută la lecții, iar Liviu și Pepe găsesc o sumedenie de lucruri care trebuie puse la punct în gospodărie: curăța grajduri, taie pomii, sapă în jurul lor și repară un gard.

poftiti pe la noi antena 1

Foto Credit: Antena 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.